reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tobie też szybko zleci i zaraz będziesz leżała z dwójeczką :) My teraz przenosimy się do No.vum i tu nie transferują dwóch zarodków. A szkoda...
Hmm…jestem w Novum i jak najbardziej transferują dwa zarodki. Wszystko pewnie zależy od lekarza. Ja ze swoim ostatnio na ten temat rozmawiałam i taki plan właśnie ustaliliśmy na kolejne transfery.

Hmm…jestem w Novum i jak najbardziej transferują dwa zarodki. Wszystko pewnie zależy od lekarza. Ja ze swoim ostatnio na ten temat rozmawiałam i taki plan właśnie ustaliliśmy na kolejne transfery.
My byliśmy dopiero na jednej wizycie i tak powiedziala nam Pani Doktor, pewnie to zależy od lekarza. A kto Cie prowadzi?

Na stymulacje mam przepisany gonal i mensinorm. O ile pierwszy podawany w brzuch nie boli za bardzo to drugi piecze okropnie i już mam siniaka. Miała któraś z was podobne odczucia ?

Trudno mi też wytrzymać bez leków przeciwbólowych ten okres bo przy endomwteiozie są okropne bóle miesiączkowe. A nie chce brać nic dodatkowo bo boję się, że te leki wejdą ze sobą w interakcje.

Wizyty mam dosyć często też tak miałyście?
Pierwsza w tą sobotę a potem 30.05 kolejna 1.06 a następna 3.06.
Ja tak miałam co dwa dni :) te same leki, ale czy piekło nie pamiętam. Przeciwbólowe brałam raczej normalnie 🙈

Dziewczyny, dziś 9dpt , co myślicie ?? Jest jedna taka bardzo delikatna albo tylko moja wyobraźnia ją widzi ..
E10E6D25-9E57-4697-B71F-D3D45308D850.jpeg

reklama
Do góry