a no po godzinie to jeszcze możliwe. Zrozumiałam, ze na czczoChciałabym miec 25
Jeatwm chyba jedna Z rekordzistek
Rozumiem, że się leczysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a no po godzinie to jeszcze możliwe. Zrozumiałam, ze na czczoChciałabym miec 25
Cieszę się Twoim szczęściem :* chociaż tam w środku jest smutek, że przecież miałyśmy razem gładzić się po tych brzuszkach...Jest mi łatwo o optymizm, bo leże i gladkam brzuszek ale dokładnie pamiętam jak kilka miesięcy temu walczyłam z Wami.
Pamiętam jak po transferze wsluchiwalam się w ciało i na zmianę stresowalam się, bo ból brzucha jak na okres, a potem, bo ustąpił, a potem ze znów boli kompletne wariactwo w głowie chciałabym, żebyście wiedziały, że to czy coś czujecie czy nie kompletnie nic nie znaczy
A ile było dziewczyn, które pisaly, że mają przeczucie, że nic z tego a potem rachciach piękna beta
Na 6 listopada, ale lekarz mówi, że nie dotrwam z bliźniakami do listopadaCieszę się Twoim szczęściem :* chociaż tam w środku jest smutek, że przecież miałyśmy razem gładzić się po tych brzuszkach...
Na kiedy masz termin?
Tobie też szybko zleci i zaraz będziesz leżała z dwójeczką My teraz przenosimy się do No.vum i tu nie transferują dwóch zarodków. A szkoda...Na 6 listopada, ale lekarz mówi, że nie dotrwam z bliźniakami do listopada
Jeszcze będziesz się glaskala po brzuszku, wszystko przed Tobą
O bardzo dobrze, że inna klinika. Muszą się lepiej spisaćTobie też szybko zleci i zaraz będziesz leżała z dwójeczką My teraz przenosimy się do No.vum i tu nie transferują dwóch zarodków. A szkoda...
Ja donosiłam moje do 37+6Na 6 listopada, ale lekarz mówi, że nie dotrwam z bliźniakami do listopada
Jeszcze będziesz się glaskala po brzuszku, wszystko przed Tobą
Lekarzem nie jestem ale uważam że kichaniem krzywdzy mu nie zrobiszDo tego dziewczyny dopadło mnie przeziębienie...katar i ciągle kichanie...więc te skurcze przy kichaniu tez nie pomaja zarodkowi...
Ja właśnie tak mam. Lekarz kazał udać się do endokrynologa na konsultacje (od niego dostałam takie zalecenie) bądź diabetologa. 8.06 dowiem się czy muszę brać tabletki, czy wystarczy sama dietaCzy któraś z Was tak miała że glukoza miała dobra A insulina po obciazeniu była wyższa???
O nie Kochana jak hak miałam zdiagnozowana IO to moja insulina 2h pp wybiciu glukozy było 413Chciałabym miec 25