reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tobie też szybko zleci i zaraz będziesz leżała z dwójeczką :) My teraz przenosimy się do No.vum i tu nie transferują dwóch zarodków. A szkoda...
Hmm…jestem w Novum i jak najbardziej transferują dwa zarodki. Wszystko pewnie zależy od lekarza. Ja ze swoim ostatnio na ten temat rozmawiałam i taki plan właśnie ustaliliśmy na kolejne transfery.

Hmm…jestem w Novum i jak najbardziej transferują dwa zarodki. Wszystko pewnie zależy od lekarza. Ja ze swoim ostatnio na ten temat rozmawiałam i taki plan właśnie ustaliliśmy na kolejne transfery.
My byliśmy dopiero na jednej wizycie i tak powiedziala nam Pani Doktor, pewnie to zależy od lekarza. A kto Cie prowadzi?

Na stymulacje mam przepisany gonal i mensinorm. O ile pierwszy podawany w brzuch nie boli za bardzo to drugi piecze okropnie i już mam siniaka. Miała któraś z was podobne odczucia ?

Trudno mi też wytrzymać bez leków przeciwbólowych ten okres bo przy endomwteiozie są okropne bóle miesiączkowe. A nie chce brać nic dodatkowo bo boję się, że te leki wejdą ze sobą w interakcje.

Wizyty mam dosyć często też tak miałyście?
Pierwsza w tą sobotę a potem 30.05 kolejna 1.06 a następna 3.06.
Ja tak miałam co dwa dni :) te same leki, ale czy piekło nie pamiętam. Przeciwbólowe brałam raczej normalnie 🙈

Dziewczyny, dziś 9dpt , co myślicie ?? Jest jedna taka bardzo delikatna albo tylko moja wyobraźnia ją widzi ..
E10E6D25-9E57-4697-B71F-D3D45308D850.jpeg

reklama
Do góry