reklama
Kasialucky
Fanka BB :)
Tak taka no po godzinie to jeszcze możliwe. Zrozumiałam, ze na czczo
Rozumiem, że się leczysz?
Hmm…jestem w Novum i jak najbardziej transferują dwa zarodki. Wszystko pewnie zależy od lekarza. Ja ze swoim ostatnio na ten temat rozmawiałam i taki plan właśnie ustaliliśmy na kolejne transfery.Tobie też szybko zleci i zaraz będziesz leżała z dwójeczką My teraz przenosimy się do No.vum i tu nie transferują dwóch zarodków. A szkoda...
My byliśmy dopiero na jednej wizycie i tak powiedziala nam Pani Doktor, pewnie to zależy od lekarza. A kto Cie prowadzi?Hmm…jestem w Novum i jak najbardziej transferują dwa zarodki. Wszystko pewnie zależy od lekarza. Ja ze swoim ostatnio na ten temat rozmawiałam i taki plan właśnie ustaliliśmy na kolejne transfery.
margaretka89
Fanka BB :)
Ja tak miałam co dwa dni te same leki, ale czy piekło nie pamiętam. Przeciwbólowe brałam raczej normalnieNa stymulacje mam przepisany gonal i mensinorm. O ile pierwszy podawany w brzuch nie boli za bardzo to drugi piecze okropnie i już mam siniaka. Miała któraś z was podobne odczucia ?
Trudno mi też wytrzymać bez leków przeciwbólowych ten okres bo przy endomwteiozie są okropne bóle miesiączkowe. A nie chce brać nic dodatkowo bo boję się, że te leki wejdą ze sobą w interakcje.
Wizyty mam dosyć często też tak miałyście?
Pierwsza w tą sobotę a potem 30.05 kolejna 1.06 a następna 3.06.
Jest kreska!!Dziewczyny, dziś 9dpt , co myślicie ?? Jest jedna taka bardzo delikatna albo tylko moja wyobraźnia ją widzi ..Zobacz załącznik 1405254
reklama
Oldzi2301
Aktywna w BB
… jestem z Tobą ️U mnie 10dpt i biel...
Podziel się: