Oldzi2301
Aktywna w BB
Aż boje się cieszyć ..Jest kreska!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż boje się cieszyć ..Jest kreska!!
A kiedy krew?Aż boje się cieszyć ..
Jutro ..A kiedy krew?
Ja na Twoim miejscu poszłabym już dzisiaj. Będziesz się niepotrzebnie denerwowałaJutro ..
Super, jest kreskaDziewczyny, dziś 9dpt , co myślicie ?? Jest jedna taka bardzo delikatna albo tylko moja wyobraźnia ją widzi ..Zobacz załącznik 1405254
Przykro mi a test jakiej czułości? Może warto jeszcze potwierdzić betahcg?U mnie 10dpt i biel...
Wiem o czym piszesz... Mam to samo, myślę o tym ciągle. Mąż mowi do mnie żebym wyłączyła myślenie. A ja do niego mówię to utnij mi głowę i połóż obok to może przestanie myśleć...A mi sie dzisiaj snily 2 kreski na moim tescie i ze umawialam sie juz na usg
Oczywiscie na tescie nadal bialo, takze hmm… chyba jednak nie tym razem…
@Pati32 - sciskam Cie mocno;*
Nie wiem nawet jakiej czułości, Kupiłam jakiś strumieniowy bo wygodniejszy.Przykro mi a test jakiej czułości? Może warto jeszcze potwierdzić betahcg?
No dokladnie… ja jeszcze zyje zludna nadzieja, ze moze jeszcze sie pojawi (teraz jeszcze niepelne 6dpt), ale generalnie to mam takie przeczucie, ze jednak sie nie udalo… nie wiem, jak to nazwac nawet…Wiem o czym piszesz... Mam to samo, myślę o tym ciągle. Mąż mowi do mnie żebym wyłączyła myślenie. A ja do niego mówię to utnij mi głowę i połóż obok to może przestanie myśleć...
Wy wiecie o co chodzi. Po prostu nie da się nie myśleć...