reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mi sie dzisiaj snily 2 kreski na moim tescie i ze umawialam sie juz na usg 🤦‍♀️
Oczywiscie na tescie nadal bialo, takze hmm… chyba jednak nie tym razem…
@Pati32 - sciskam Cie mocno;*

A mi sie dzisiaj snily 2 kreski na moim tescie i ze umawialam sie juz na usg 🤦‍♀️
Oczywiscie na tescie nadal bialo, takze hmm… chyba jednak nie tym razem…
@Pati32 - sciskam Cie mocno;*
Wiem o czym piszesz... Mam to samo, myślę o tym ciągle. Mąż mowi do mnie żebym wyłączyła myślenie. A ja do niego mówię to utnij mi głowę i połóż obok to może przestanie myśleć...
Wy wiecie o co chodzi. Po prostu nie da się nie myśleć...

reklama
Wiem o czym piszesz... Mam to samo, myślę o tym ciągle. Mąż mowi do mnie żebym wyłączyła myślenie. A ja do niego mówię to utnij mi głowę i połóż obok to może przestanie myśleć...
Wy wiecie o co chodzi. Po prostu nie da się nie myśleć...
No dokladnie… ja jeszcze zyje zludna nadzieja, ze moze jeszcze sie pojawi (teraz jeszcze niepelne 6dpt), ale generalnie to mam takie przeczucie, ze jednak sie nie udalo… nie wiem, jak to nazwac nawet…

Do góry