reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemny 😭😭😭 a bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy 🥺🥺🥺
po co robiłaś ten też czubku 😉wiem że to się tylko łatwo mówi ale później człowiek tylko się nie potrzebnie nakręca. Poczekaj na betę do piątku to tylko dwa dni ❤️test sama wiesz jaki jest o niczym nie świadczy 😘

reklama
Dziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie 😒 także wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
CUDOWNIE 🥰😍 gratuluję 😘 szybkiego powrotu do sił.

Dziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie 😒 także wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
Serdeczne gratulacje :) Zdrówka dla maluszków oraz szybkiego powrotu do sił, by z każdym dniem było coraz lżej :)

Dziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemny 😭😭😭 a bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy 🥺🥺🥺
Glupias ty 😜❤️ Kochana ja robiłam 8dpt krew i wyszła mi mega blada kreska a beta ponad 100 ... Więc co ma wyjść w 5dpt ... Żeś zaszalala 🤣🤣🤣🤣🙈 pamiętaj że testy też oszukują ... Nie raz czytałam tu na forum że długo nie wychodziły mimo że już serduszko było .... Słyszałam kiedyś też że dziewczynie w 9 miesiącu ciąży testy wychodziły negatywne ... ( Tylko nie wiem jakiej firmy 🙈🙈🙈🙈) tak że pełen luzzzz i trzymam kciuki na piątkową betę ✊✊✊✊✊✊

O kochana jazda bez trzymanki. Dzisiaj kupiłam ogrodzenie bo inaczej karmić się nie da. Jedna już wczołgała się pod łóżko a druga wytraca mi łyżeczkę z obiadkiem. A do tego mój głośny i ruchliwy syn i powtarzam sobie, ze „ to minie, taki mam teraz okres w życiu” 🤣🤣🤣
A jeszcze dziewczyny chore i mąż się zaraził a my z synem jeszcze nie ( zawsze wiedziałam, ze ma więcej moich genów 🤣🤣🤣). Zobaczymy jak przetrwamy trzecia noc z pobudkami co 1,5h.
A jak u was? Jak się czujesz?
O matko kochana…. Jestes wielka!!!
Macie wesolo nie powiem - jak w domu pelnym dzieci - szczesliwym❤️
Ja wszystko ok - 5 miesiac - dzis prenatalne II. Dziewczynka rosnie:)

Zdrowka dla Was❤️

Gratuluję❤️❤️❤️
Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku❤️

Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywne 😜💪😁 kreski blade, ale są!♥️♥️♥️
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę 👍

reklama
Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywne 😜💪😁 kreski blade, ale są!♥️♥️♥️
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę 👍
Dziewczyny za pozytywne kosmiczne bety u obu!!! @KarolinaJ79

Do góry