po co robiłaś ten też czubku wiem że to się tylko łatwo mówi ale później człowiek tylko się nie potrzebnie nakręca. Poczekaj na betę do piątku to tylko dwa dni test sama wiesz jaki jest o niczym nie świadczyDziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemny a bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy
reklama
Ewewie
Aktywna w BB
CUDOWNIE gratuluję szybkiego powrotu do sił.Dziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie także wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
Serdeczne gratulacje Zdrówka dla maluszków oraz szybkiego powrotu do sił, by z każdym dniem było coraz lżejDziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie także wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
JestemMama!
Fanka BB :)
Glupias ty Kochana ja robiłam 8dpt krew i wyszła mi mega blada kreska a beta ponad 100 ... Więc co ma wyjść w 5dpt ... Żeś zaszalala pamiętaj że testy też oszukują ... Nie raz czytałam tu na forum że długo nie wychodziły mimo że już serduszko było .... Słyszałam kiedyś też że dziewczynie w 9 miesiącu ciąży testy wychodziły negatywne ... ( Tylko nie wiem jakiej firmy ) tak że pełen luzzzz i trzymam kciuki na piątkową betęDziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemny a bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy
O matko kochana…. Jestes wielka!!!O kochana jazda bez trzymanki. Dzisiaj kupiłam ogrodzenie bo inaczej karmić się nie da. Jedna już wczołgała się pod łóżko a druga wytraca mi łyżeczkę z obiadkiem. A do tego mój głośny i ruchliwy syn i powtarzam sobie, ze „ to minie, taki mam teraz okres w życiu”
A jeszcze dziewczyny chore i mąż się zaraził a my z synem jeszcze nie ( zawsze wiedziałam, ze ma więcej moich genów ). Zobaczymy jak przetrwamy trzecia noc z pobudkami co 1,5h.
A jak u was? Jak się czujesz?
Macie wesolo nie powiem - jak w domu pelnym dzieci - szczesliwym
Ja wszystko ok - 5 miesiac - dzis prenatalne II. Dziewczynka rosnie
Zdrowka dla Was
GratulujęDziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie także wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku
Anulka14.08.
Aktywna w BB
Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.Dziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemny a bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywne kreski blade, ale są!
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Już 5 miesiąc??? Kochana kiedy to zleciało? Powodzenia na prenatalnych, trzymam ogromne żeby wszystko było pięknie.O matko kochana…. Jestes wielka!!!
Macie wesolo nie powiem - jak w domu pelnym dzieci - szczesliwym
Ja wszystko ok - 5 miesiac - dzis prenatalne II. Dziewczynka rosnie
Zdrowka dla Was
Też nie wiem dziękujęJuż 5 miesiąc??? Kochana kiedy to zleciało? Powodzenia na prenatalnych, trzymam ogromne żeby wszystko było pięknie.
Ja za Twoje udane plany AZ!
No i za TEN transfer który nadal ma szanse sie udać!
reklama
Dziewczyny za pozytywne kosmiczne bety u obu!!! @KarolinaJ79Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywne kreski blade, ale są!
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę
Podziel się: