reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemny 😭😭😭 a bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy 🥺🥺🥺
po co robiłaś ten też czubku 😉wiem że to się tylko łatwo mówi ale później człowiek tylko się nie potrzebnie nakręca. Poczekaj na betę do piątku to tylko dwa dni ❤️test sama wiesz jaki jest o niczym nie świadczy 😘

reklama
Dziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie 😒 także wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
CUDOWNIE 🥰😍 gratuluję 😘 szybkiego powrotu do sił.

Dziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie 😒 także wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
Serdeczne gratulacje :) Zdrówka dla maluszków oraz szybkiego powrotu do sił, by z każdym dniem było coraz lżej :)

Dziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemny 😭😭😭 a bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy 🥺🥺🥺
Glupias ty 😜❤️ Kochana ja robiłam 8dpt krew i wyszła mi mega blada kreska a beta ponad 100 ... Więc co ma wyjść w 5dpt ... Żeś zaszalala 🤣🤣🤣🤣🙈 pamiętaj że testy też oszukują ... Nie raz czytałam tu na forum że długo nie wychodziły mimo że już serduszko było .... Słyszałam kiedyś też że dziewczynie w 9 miesiącu ciąży testy wychodziły negatywne ... ( Tylko nie wiem jakiej firmy 🙈🙈🙈🙈) tak że pełen luzzzz i trzymam kciuki na piątkową betę ✊✊✊✊✊✊

O kochana jazda bez trzymanki. Dzisiaj kupiłam ogrodzenie bo inaczej karmić się nie da. Jedna już wczołgała się pod łóżko a druga wytraca mi łyżeczkę z obiadkiem. A do tego mój głośny i ruchliwy syn i powtarzam sobie, ze „ to minie, taki mam teraz okres w życiu” 🤣🤣🤣
A jeszcze dziewczyny chore i mąż się zaraził a my z synem jeszcze nie ( zawsze wiedziałam, ze ma więcej moich genów 🤣🤣🤣). Zobaczymy jak przetrwamy trzecia noc z pobudkami co 1,5h.
A jak u was? Jak się czujesz?
O matko kochana…. Jestes wielka!!!
Macie wesolo nie powiem - jak w domu pelnym dzieci - szczesliwym❤️
Ja wszystko ok - 5 miesiac - dzis prenatalne II. Dziewczynka rosnie:)

Zdrowka dla Was❤️

Gratuluję❤️❤️❤️
Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku❤️

Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywne 😜💪😁 kreski blade, ale są!♥️♥️♥️
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę 👍

reklama
Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywne 😜💪😁 kreski blade, ale są!♥️♥️♥️
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę 👍
Dziewczyny za pozytywne kosmiczne bety u obu!!! @KarolinaJ79

Do góry