reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja walczę o dziecko już 10 ... Od momentu jak jesteśmy małżeństwem... W klinice pierwszy raz byliśmy 6 lat temu ... Ale później przed kilka lat musieliśmy dojrzeć do decyzji o dawcy ... I tak już siedzimy 3 lata w klinice ...😔 Mam nadzieję że teraz się uda ... Nam pozostały już tylko szczepienia ... Wszystkiego chyba próbowaliśmy... Eh.... Czas pokaże co będzie ... Najważniejsze że się nie poddaje i walczę zawzięcie .... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... Mam nadzieję że ten raz przyniesie same dobre wyniki i będzie trójka 😍😍😍😍🤭
A o Czechach nie mysleliscie??

reklama
Dziś dzień pustki w kalendarzu , wiele dziewczyn siedzi za krzakami więc z tego to wynika 🙈 a ja przyszłam się tylko przywitać i życzyć wam cudownego czwartku 🥰🥰 chodź pogoda za oknem nie sprzyja ... Przynajmniej u mnie jest szaro ,buro i ponuro ... Na dodatek pada śnieg z deszczem 🙈🙈🙈 Miłego dnia 😘😘😘❤️

Dziś dzień pustki w kalendarzu , wiele dziewczyn siedzi za krzakami więc z tego to wynika [emoji85] a ja przyszłam się tylko przywitać i życzyć wam cudownego czwartku [emoji3059][emoji3059] chodź pogoda za oknem nie sprzyja ... Przynajmniej u mnie jest szaro ,buro i ponuro ... Na dodatek pada śnieg z deszczem [emoji85][emoji85][emoji85] Miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590]
Możesz dopisać mi termin porodu 11.11.2022 [emoji3059]

Dziś dzień pustki w kalendarzu , wiele dziewczyn siedzi za krzakami więc z tego to wynika 🙈 a ja przyszłam się tylko przywitać i życzyć wam cudownego czwartku 🥰🥰 chodź pogoda za oknem nie sprzyja ... Przynajmniej u mnie jest szaro ,buro i ponuro ... Na dodatek pada śnieg z deszczem 🙈🙈🙈 Miłego dnia 😘😘😘❤️
U nas słoneczko ale zimno. Ok 1 stopnia 😒

Elessi miałaś jeszcze inne objawy na tak wczesnym etapie? Dziś jest 3 dpt 5-dniowej blastki, a mnie zaczynają boleć piersi.
"Jajnik" boli nadal i ból promieniuje mi w dół do lewej pachwiny....
Chyba sobie coś wkręcam, a może nie 🙏🙏🙏
Słuchaj, ja 2dpt wymiotowałam jak kot i tak sie zle czułam, że ledwo z łóżka wstałam 😄 a 4 dpt juz miałam bete powyżej 5 czyli pozytywną. Dziś jestem 13+6 tc. Także ✊✊✊ za Ciebie i Twojego malucha ❤

reklama
Elessi miałaś jeszcze inne objawy na tak wczesnym etapie? Dziś jest 3 dpt 5-dniowej blastki, a mnie zaczynają boleć piersi.
"Jajnik" boli nadal i ból promieniuje mi w dół do lewej pachwiny....
Chyba sobie coś wkręcam, a może nie 🙏🙏🙏
Mnie też bolał brzuch i czułam kłucia. Jeśli jesteś na cyklu sztucznym to ból piersi może być spowodowany przyjmowanymi lekami. Bynajmniej u mnie tak było. Jakie leki bierzesz?

Do góry