A o Czechach nie mysleliscie??Ja walczę o dziecko już 10 ... Od momentu jak jesteśmy małżeństwem... W klinice pierwszy raz byliśmy 6 lat temu ... Ale później przed kilka lat musieliśmy dojrzeć do decyzji o dawcy ... I tak już siedzimy 3 lata w klinice ... Mam nadzieję że teraz się uda ... Nam pozostały już tylko szczepienia ... Wszystkiego chyba próbowaliśmy... Eh.... Czas pokaże co będzie ... Najważniejsze że się nie poddaje i walczę zawzięcie .... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... Mam nadzieję że ten raz przyniesie same dobre wyniki i będzie trójka
reklama
Dziewczyny gratuluje piękne widokiAle masz super zdjęcie [emoji3059][emoji3059][emoji7] U mnie kiepskie, ale też wszystko super. I termin mam na 11.11.2022. Czyli zgadza się, że beta rosła wolno bo późno wyszedł maluch. Serce też bije pięknie i nawet słyszałam[emoji3059][emoji3059]Zobacz załącznik 1384763
Nooo to siup do kalendarza!!Ja obstawiałam że u mnie będzie później tak 8-10, bo to wczesna blastka była.
JestemMama!
Fanka BB :)
Był przez pewna chwilę taki pomysł , ale pozostaliśmy u nas w klinice... Wiesz ja mam wrażenie a nawet jestem pewna że to zemną jest coś grubo nie tak ... Zobaczymy jak teraz będzie ... Mam nadzieję że będą dzieci z tegoA o Czechach nie mysleliscie??
JestemMama!
Dziś dzień pustki w kalendarzu , wiele dziewczyn siedzi za krzakami więc z tego to wynika a ja przyszłam się tylko przywitać i życzyć wam cudownego czwartku chodź pogoda za oknem nie sprzyja ... Przynajmniej u mnie jest szaro ,buro i ponuro ... Na dodatek pada śnieg z deszczem Miłego dnia
Sherlook
Możesz dopisać mi termin porodu 11.11.2022 [emoji3059]Dziś dzień pustki w kalendarzu , wiele dziewczyn siedzi za krzakami więc z tego to wynika [emoji85] a ja przyszłam się tylko przywitać i życzyć wam cudownego czwartku [emoji3059][emoji3059] chodź pogoda za oknem nie sprzyja ... Przynajmniej u mnie jest szaro ,buro i ponuro ... Na dodatek pada śnieg z deszczem [emoji85][emoji85][emoji85] Miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590]
eij
U nas słoneczko ale zimno. Ok 1 stopniaDziś dzień pustki w kalendarzu , wiele dziewczyn siedzi za krzakami więc z tego to wynika a ja przyszłam się tylko przywitać i życzyć wam cudownego czwartku chodź pogoda za oknem nie sprzyja ... Przynajmniej u mnie jest szaro ,buro i ponuro ... Na dodatek pada śnieg z deszczem Miłego dnia
Słuchaj, ja 2dpt wymiotowałam jak kot i tak sie zle czułam, że ledwo z łóżka wstałam a 4 dpt juz miałam bete powyżej 5 czyli pozytywną. Dziś jestem 13+6 tc. Także za Ciebie i Twojego malucha ❤Elessi miałaś jeszcze inne objawy na tak wczesnym etapie? Dziś jest 3 dpt 5-dniowej blastki, a mnie zaczynają boleć piersi.
"Jajnik" boli nadal i ból promieniuje mi w dół do lewej pachwiny....
Chyba sobie coś wkręcam, a może nie
JestemMama!
Dopisałam wczorajMożesz dopisać mi termin porodu 11.11.2022 [emoji3059]
reklama
Mnie też bolał brzuch i czułam kłucia. Jeśli jesteś na cyklu sztucznym to ból piersi może być spowodowany przyjmowanymi lekami. Bynajmniej u mnie tak było. Jakie leki bierzesz?Elessi miałaś jeszcze inne objawy na tak wczesnym etapie? Dziś jest 3 dpt 5-dniowej blastki, a mnie zaczynają boleć piersi.
"Jajnik" boli nadal i ból promieniuje mi w dół do lewej pachwiny....
Chyba sobie coś wkręcam, a może nie
Podziel się: