reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieci pięknie rosną, kosmowka nigdzie się nie odlepia. Jest pięknie :) serduszka pięknie biją. 29.04 usg genetyczne
Zobacz załącznik 1384761
Ale masz super zdjęcie [emoji3059][emoji3059][emoji7] U mnie kiepskie, ale też wszystko super. I termin mam na 11.11.2022. Czyli zgadza się, że beta rosła wolno bo późno wyszedł maluch. Serce też bije pięknie i nawet słyszałam[emoji3059][emoji3059]
20220330_175110.jpeg

reklama
Ale masz super zdjęcie [emoji3059][emoji3059][emoji7] U mnie kiepskie, ale też wszystko super. I termin mam na 11.11.2022. Czyli zgadza się, że beta rosła wolno bo późno wyszedł maluch. Serce też bije pięknie i nawet słyszałam[emoji3059][emoji3059]Zobacz załącznik 1384763
❤️❤️❤️❤️❤️ Cudownie ❤️❤️❤️❤️ Takich wiadomość więcej potrzebujemy 😍😍😍❤️ Rośnijcie zdrowo 😘😘❤️❤️❤️❤️

Ale masz super zdjęcie [emoji3059][emoji3059][emoji7] U mnie kiepskie, ale też wszystko super. I termin mam na 11.11.2022. Czyli zgadza się, że beta rosła wolno bo późno wyszedł maluch. Serce też bije pięknie i nawet słyszałam[emoji3059][emoji3059]Zobacz załącznik 1384763
Ja mam termin na 06.11

Z 11.11 są super ludzie 🤣🤣😝nieskromnie powiem że wiem co mówię 🤣

No cóż nie jestem w stanie nadrobić tylu informacji🥺 ale każdej gratuluje którym się udało- Fredka 😁 @bazylia128 - No tutaj poszła jak burza 🥰🥰 i wszystkim dziewczynom którym się udało!
@Brakujemiwiary streść co tam u Ciebie słychać, doczytałam ze masz piękne zarodeczki💪💪💪 co dalej! Ehhh i tak wszystkiego nie nadrobię

A z innej beczki- w piątek mam transfer a dzisiaj ból gardła kaszel i katar - nie mam pojecia co robić 😱😱😱😭😭😭
Powiem ci tak wszystkie moje ciaze sie udały kiedy byłam chora 😂 tylko raz byłam totalnie zdrowa i transfer sie nie udał 🤷🏻‍♀️

Hej ja jestem z Lublina i z całego serca polecam Ci dr Katarzyna Romanek Piva.pomohla już wielu osobom. Mi. Niej udał się 1 transfer .Babka jest cudowna ciepła ,empatyczna i wie co robi,nie naciąga na kasę w razie potrzeby bezpłatnie przez telefon. Konsultuje wystawia recepty..naprawdę takiego lekarza nigdy nie spotkałam a wielu och przerobiłam łącznie z klinika w Białymstoku i właśnie tu w Lublinie ktoś polecił mi ja i nie żałuję
Witam serdecznie drogie Panie 🤩Na początku chcę podziękować 💜 ten wątek to kopalnia wiedzy dla kogoś, kto jest na początku przygody z in vitro. Z całego serca trzymam kciuki za każdą z Was.
Moja droga do spełnienia marzeń dopiero się zaczyna. Mój partner ma bardzo słabe plemniki. Czy bazując na swoim doświadczeniu możecie polecić mi godnego specjalistę?🙏 Jestem z okolic Lublina, ale bierzemy pod uwagę inne lokalizacje.
Głowa pęka od czytania opinii. Decyzja z każdym kolejnym komentarzem jest coraz trudniejsza. Będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię 😍

reklama
Mnie tez bolał brzuch jak na okres i juz wiedziałam ze to ciąża
Elessi miałaś jeszcze inne objawy na tak wczesnym etapie? Dziś jest 3 dpt 5-dniowej blastki, a mnie zaczynają boleć piersi.
"Jajnik" boli nadal i ból promieniuje mi w dół do lewej pachwiny....
Chyba sobie coś wkręcam, a może nie 🙏🙏🙏

Do góry