reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziś dzień pustki w kalendarzu , wiele dziewczyn siedzi za krzakami więc z tego to wynika 🙈 a ja przyszłam się tylko przywitać i życzyć wam cudownego czwartku 🥰🥰 chodź pogoda za oknem nie sprzyja ... Przynajmniej u mnie jest szaro ,buro i ponuro ... Na dodatek pada śnieg z deszczem 🙈🙈🙈 Miłego dnia 😘😘😘❤️
Mnie możesz dopisać dziś 2 weryfikacja bety. Pierwsza w 8dpt była 68.48 boja się 😪ale co mam być będzie.

reklama
Trochę tego jest, biorę:
-estrofem 3x1
-encorton 1x1
- acard 1x1
- utrogestan 2x2
- clexane 1x1
- Wit. A+D3, magnez +B6
- a teraz jeszcze nospe 3x1.
Ale jadę na tych lekach od 23.03. (clexane od 27.03 a nospa od dt) i wcześniej nic nie czułam poza powiększonym brzuchem.

Mnie też bolał brzuch i czułam kłucia. Jeśli jesteś na cyklu sztucznym to ból piersi może być spowodowany przyjmowanymi lekami. Bynajmniej u mnie tak było. Jakie leki bierzesz?
Trochę tego jest, biorę:
-estrofem 3x1
-encorton 1x1
- acard 1x1
- utrogestan 2x2
- clexane 1x1
- Wit. A+D3, magnez +B6
Ale jadę na tych lekach od 23.03. (clexane od 27.03 a nospa od dt) i wcześniej nic nie czułam poza powiększonym brzuchem.

Trochę tego jest, biorę:
-estrofem 3x1
-encorton 1x1
- acard 1x1
- utrogestan 2x2
- clexane 1x1
- Wit. A+D3, magnez +B6
A progesteron od kiedy? 5 dpt jak sądzę?

Trochę tego jest, biorę:
-estrofem 3x1
-encorton 1x1
- acard 1x1
- utrogestan 2x2
- clexane 1x1
- Wit. A+D3, magnez +B6
Sorry, wkleiło mi się dwa razy i nie umiem usunąć 🤦

reklama
Do góry