reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Misi się udać !! W końcu każdej z bas się uda zobaczysz!! Ja walczyłam 9 lat i co i jest bąbel który ma już rok 🤪 grunt to się nie poddawać i dalej do przodu!!!
Co do szczepień to ja sceptyczna jestem- mi zaszkodziły strasznie - jeszcze bardziej uczulilam się na męża 🤪 ale już immunosupresja i transfer na encorton, accofil, prograf, Clexan, acard dały rade i ta ram Anka na świecie. Obecnie ten sam zestaw - iiii infekcja - dobrze ze jeszcze trochę czasu zostało to może się podlecze do piątku 🤭
Ja walczę o dziecko już 10 ... Od momentu jak jesteśmy małżeństwem... W klinice pierwszy raz byliśmy 6 lat temu ... Ale później przed kilka lat musieliśmy dojrzeć do decyzji o dawcy ... I tak już siedzimy 3 lata w klinice ...😔 Mam nadzieję że teraz się uda ... Nam pozostały już tylko szczepienia ... Wszystkiego chyba próbowaliśmy... Eh.... Czas pokaże co będzie ... Najważniejsze że się nie poddaje i walczę zawzięcie .... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... Mam nadzieję że ten raz przyniesie same dobre wyniki i będzie trójka 😍😍😍😍🤭

Tyle się tutaj dzieje na forum ostatnio😀
Mi mocno PMS daje się we znaki, czekam na okres. Około tygodnia zostało mi do miesiączki, a później mam nadzieję, że zacznę stymulacje.
Staram się wyciszyć, piję dużo melisy, ziół aczkolwiek inne problemy też mnie trochę przytłaczają 🙄

Dzieci pięknie rosną, kosmowka nigdzie się nie odlepia. Jest pięknie :) serduszka pięknie biją. 29.04 usg genetyczne
IMG_20220330_183249.jpg

reklama
Do góry