reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny 🌞
Jestem po wizycie u doktora Paśnika .
Obejrzał moje Kiry ( mam 1 tylko na 5 ) haplotyp bx .
Powiedział ze wynik nie najgorszy ale mąż musi zrobić HLaC . Razem musimy zrobić allo Mlr i cross match i wtedy mówił zobaczymy dopiero jakie leczenie nas czeka 🤷‍♀️
Dodatkowo 5 kwietnia mam histeroskopie z której tez coś się może dowiem nowego .
Jestem po 2 nieudanych transferach gdzie beta była najwyższa 12… 😬
Do kolejnego transferu chce się przygotować i zbadać co tylko będzie możliwe , trudno przedłuży się …ale może doczekam się ciąży 😞

reklama
Cześć dziewczyny 🌞
Powiedział ze wynik nie najgorszy ale mąż musi zrobić HLaC . Razem musimy zrobić allo Mlr i cross match i wtedy mówił zobaczymy dopiero jakie leczenie nas czeka 🤷‍♀️
Dodatkowo 5 kwietnia mam histeroskopie z której tez coś się może dowiem nowego .
Do kolejnego transferu chce się przygotować i zbadać co tylko będzie możliwe , trudno przedłuży się …ale może doczekam się ciąży 😞
Na pewno się doczekasz😀😘😘

Cześć dziewczyny 🌞
Trzymam kciuki aby wszystko poszło sprawnie i abyś już niedługo doczekała się upragnionej ciąży🤰🤰🤰🤰 ❤️😘😘😘 jak ogólnie wrażenia po wizycie ??? Zapisalas się od razu na kolejną ???

Trzymam kciuki aby wszystko poszło sprawnie i abyś już niedługo doczekała się upragnionej ciąży🤰🤰🤰🤰 ❤️😘😘😘 jak ogólnie wrażenia po wizycie ??? Zapisalas się od razu na kolejną ???
Jutro się zapisze jak będziemy na pobraniu krwi . Bardzo rzeczowy i konkretny lekarz , troszkę szybko mówił , dobrze ze mąż był ze mną to zapamiętał niektóre rzeczy 😅Ogólnie jestem pełna nadziei po tej wizycie 😊

Jpdl dziewczyny dalej nie mam info z kliniki ... Z jednej strony to chyba dobrze że nie dzwonią .... Znakiem tego coś tam jest 🙈 z drugiej strony boje się sama zadzwonić 🙈 mam info że do 7 dni wystawia mi fakturę za mrożenie.... Ale uwaga roboczych 😱😱😱🙈🤦 i do tych siedmiu dni będę miała wieści ile co i jak.... Dziś 6 dzień ...ale roboczy dopiero 3 😱😱😱🙈oszaleje ,osiwieje 🙈🙈🙈 będę babcia a nie mama 🙈🙈🤣🤣🤣🤣

Jpdl dziewczyny dalej nie mam info z kliniki ... Z jednej strony to chyba dobrze że nie dzwonią .... Znakiem tego coś tam jest 🙈 z drugiej strony boje się sama zadzwonić 🙈 mam info że do 7 dni wystawia mi fakturę za mrożenie.... Ale uwaga roboczych 😱😱😱🙈🤦 i do tych siedmiu dni będę miała wieści ile co i jak.... Dziś 6 dzień ...ale roboczy dopiero 3 😱😱😱🙈oszaleje ,osiwieje 🙈🙈🙈 będę babcia a nie mama 🙈🙈🤣🤣🤣🤣
A nie możesz zadzwonić, zapytać? :) Ja dzwoniłam w 3 dniu po punkcji :)

reklama
Zadzwon! Cos juz na pewno wiedza.
Trzymam kciuki ✊

Do góry