reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Narazie muszę wytrwać drogę powrotną do domu z zakupów 🙈😄 naprawdę dużo nie kupiłam a już liczę ile ławek po drodze żebym mogła odpocząć 😳
hahahha no dokładnie zakupy to katorga chyba że ma się pomoc to wtedy luz można dokładać. Ja dziś pojechałam na mieszkanie to co kupiliśmy pierwsze piętro a ja sapalam jak po maratonie 🤣

Tylko żeby nie było że Cię straszę 😄🙈 na załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
Szczerze to masz bardzoooo malutki jak na bliźniaki . Moja mama miała od biodra do biodra 140cm. A urodziła bliźniaki 2750 i 2850 . Przytyła 36 kilo 😱😱😱🙈🙈🙈🙈 ale to było 34 lata temu 🙈 urodziła naturalnie i uwaga po terminie tydzień 🙈🙈🙈

reklama
Dziewczyny, czy w dniu transferu brałyście wszystkie leki jak zwykle?, Utrogestan też, mimo,że tak kiepsko się rozpuszcza?
Chyba zaczynam się stresować 😱

Do góry