eij
Fanka BB :)
Jutro zaczynam 38 tcTylko żeby nie było że Cię straszę na załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zaczynam 38 tcTylko żeby nie było że Cię straszę na załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
Ćwicz cierpliwość bo przy dziecku będzie Ci potrzebnaJa ostatnio też , ale zdecydowałam wcześniej że uczę się cierpliwości ... Bo ostatnio mi jej duzoooo brakuje Cierpliwie czekam na dobre wieści
O nie jest aż tak źle!Tylko żeby nie było że Cię straszę na załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
hahahha no dokładnie zakupy to katorga chyba że ma się pomoc to wtedy luz można dokładać. Ja dziś pojechałam na mieszkanie to co kupiliśmy pierwsze piętro a ja sapalam jak po maratonieNarazie muszę wytrwać drogę powrotną do domu z zakupów naprawdę dużo nie kupiłam a już liczę ile ławek po drodze żebym mogła odpocząć
Słodka piłeczkaTylko żeby nie było że Cię straszę na załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
Bardziej piłka lekarskaSłodka piłeczka
Szczerze to masz bardzoooo malutki jak na bliźniaki . Moja mama miała od biodra do biodra 140cm. A urodziła bliźniaki 2750 i 2850 . Przytyła 36 kilo ale to było 34 lata temu urodziła naturalnie i uwaga po terminie tydzieńTylko żeby nie było że Cię straszę na załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
weźź haahahahBardziej piłka lekarska
Moja mama też urodziła bliźniaki, 30 lat temu naturalnie 3600 i 3400. Mega podziwiamSzczerze to masz bardzoooo malutki jak na bliźniaki . Moja mama miała od biodra do biodra 140cm. A urodziła bliźniaki 2750 i 2850 . Przytyła 36 kilo ale to było 34 lata temu urodziła naturalnie i uwaga po terminie tydzień