reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

to już za kilka dni ❤️❤️❤️ja już się nakręcam bo coś więcej śluzu mam już się loty zaczynają 🤦‍♀️
Znam to, najpierw się nakręcam śluzem a później miałam omamy że mi wody płodowe się sączą 🙈🥴 dopóki śluz nie pachnie jakoś brzydko to nie ma się czym stresować. Zresztą zawsze możesz zapytać ginekologa na wizycie jeśli masz jakieś obawy. Ja już ledwo się toczę, brzuch przeogromny, ale z pieskiem jeszcze na spacerek chodzę raz dziennie 🙂

reklama
Jpdl dziewczyny dalej nie mam info z kliniki ... Z jednej strony to chyba dobrze że nie dzwonią .... Znakiem tego coś tam jest 🙈 z drugiej strony boje się sama zadzwonić 🙈 mam info że do 7 dni wystawia mi fakturę za mrożenie.... Ale uwaga roboczych 😱😱😱🙈🤦 i do tych siedmiu dni będę miała wieści ile co i jak.... Dziś 6 dzień ...ale roboczy dopiero 3 😱😱😱🙈oszaleje ,osiwieje 🙈🙈🙈 będę babcia a nie mama 🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Brak telefonu weź za dobry znak, mi mówili że jak nie dzwonią to jest dobrze 😉 cierpliwości życzę, będzie dobrze 😉

Jpdl dziewczyny dalej nie mam info z kliniki ... Z jednej strony to chyba dobrze że nie dzwonią .... Znakiem tego coś tam jest 🙈 z drugiej strony boje się sama zadzwonić 🙈 mam info że do 7 dni wystawia mi fakturę za mrożenie.... Ale uwaga roboczych 😱😱😱🙈🤦 i do tych siedmiu dni będę miała wieści ile co i jak.... Dziś 6 dzień ...ale roboczy dopiero 3 😱😱😱🙈oszaleje ,osiwieje 🙈🙈🙈 będę babcia a nie mama 🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Zadzwoń nie stresuj się 😊ja dzwoniłam sama 😊

Znam to, najpierw się nakręcam śluzem a później miałam omamy że mi wody płodowe się sączą 🙈🥴 dopóki śluz nie pachnie jakoś brzydko to nie ma się czym stresować. Zresztą zawsze możesz zapytać ginekologa na wizycie jeśli masz jakieś obawy. Ja już ledwo się toczę, brzuch przeogromny, ale z pieskiem jeszcze na spacerek chodzę raz dziennie 🙂
wizytę mam dopiero 19 kwietnia 🤦‍♀️mi średnio co dwa dni też się Sącza objawy z gooooogle pauja do wszystkiego co sobie tylko wymyślę 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️jeszcze muszę wytrzymać miesiąc do tego bezpiecznego 38 tygodnia. Ciebie to ja od początku podziwiam że dzielna jesteś większość ciąży przechodziłaś do pracy ❤️też staram się chodzić na spacery żeby nie zastygnąć 🤣🤣🤣

wizytę mam dopiero 19 kwietnia 🤦‍♀️mi średnio co dwa dni też się Sącza objawy z gooooogle pauja do wszystkiego co sobie tylko wymyślę 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️jeszcze muszę wytrzymać miesiąc do tego bezpiecznego 38 tygodnia. Ciebie to ja od początku podziwiam że dzielna jesteś większość ciąży przechodziłaś do pracy ❤️też staram się chodzić na spacery żeby nie zastygnąć 🤣🤣🤣
Tobie też już zleci 🙂 ten ostatni miesiąc daje w kość. Całe szczęście że tną mnie szybciej bo naprawdę nie wiem jak bym dalej funkcjonowała. Ja zaczynam 38 tydzień za dwa dni 😁 odliczam żeby tylko dotrwać

reklama
A pokazalabys brzuch? Jestem ciekawa co mnie czeka :p
Tylko żeby nie było że Cię straszę 😄🙈 na załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.

Załączniki

• IMG_20220328_163039_1.jpg
    IMG_20220328_163039_1.jpg
    440,5 KB · Wyświetleń: 28
Do góry