Magda 1234
Fanka BB :)
Jak tam Twoje mdłości ???Mnie też końcu dopadło [emoji24][emoji24][emoji24] zabierzcie ode mnie te mdłości i ból brzucha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam Twoje mdłości ???Mnie też końcu dopadło [emoji24][emoji24][emoji24] zabierzcie ode mnie te mdłości i ból brzucha.
Na chwilę przeszły, potem znów się pojawiły i teraz chyba znów jest lepiej.Jak tam Twoje mdłości ???
Właśnie wydaje mi się, że mało jest teraz dziewczyn, które mnie pamiętają, tym bardziej, że na tym wątku udzielałam się mało ostatnio trochę podczytwałam, co tu się dzieje i przypomniały mi się wszystkie tamte emocje. Nie wiem, czy dam radę przejść to jeszcze raz. Ale synuś już jest i to teraz najważniejszeO ja cię pamietam! Super ze tak twoja historia przebiegła
Conajmniej rok.Do tego nie mozesz karmic piersia-tak mi lekarz powiedzialDziewczyny, a tak w ogóle to orientujecie się może ile po cięciu mogłabym mieć transfer kolejnego zarodka? Zakładając oczywiście, że wszystko mi się wygoi pięknie i szybko. Zastanawiam się, czy jest jakiś minimalny czas i w klinice wcześniej nie będzie zgody czy kwestia wygojenia i możnaby spróbować znów. Nie wiem, czy spróbuję, ale jakoś tak pomyślałam, że bym chciała wiedzieć już teraz jak to jest
życzę Ci pięknych 6 zarodeczków no chyba że będą zapladniać ile się daOMG jutro max we wtorek powinnam mieć informacje ile udało się uzyskać zarodków... A serce mam w gardle czy cokolwiek się udało uzyskać ... Mam nadzieję że w tych 22 pobranych będzie chodź kilka zarodków ... Nie liczę na dużo ... Tak 3 by mi starczyło ... eh .... Zwariuje do jutra jutro też mąż umawia się na krew i czekamy na termin szczepień ... Panie Boże spraw żebym nie zwariowała do tego czasu
Pewnie minimalnie rok po ccDziewczyny, a tak w ogóle to orientujecie się może ile po cięciu mogłabym mieć transfer kolejnego zarodka? Zakładając oczywiście, że wszystko mi się wygoi pięknie i szybko. Zastanawiam się, czy jest jakiś minimalny czas i w klinice wcześniej nie będzie zgody czy kwestia wygojenia i możnaby spróbować znów. Nie wiem, czy spróbuję, ale jakoś tak pomyślałam, że bym chciała wiedzieć już teraz jak to jest
Tak tak , zapladniamy wszystkie dziękuję aby się spełniłożyczę Ci pięknych 6 zarodeczków no chyba że będą zapladniać ile się da