reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli taką nie gorącą mogę? Bo ja tylko prysznic teraz[emoji846][emoji846] A co do sexu to tyle razy czytałam o plamieniach po, że mam stresa. Mąż chyba też się boi.
Miałam się w końcu wyspać i tak się wyspałam [emoji12] Ale jak w końcu obudziłam się i poczułam, że chce mi się dwójeczkę to wstałam jak na skrzydlach[emoji16][emoji16]
Nie przypuszczałam, że aż tyle można nie robić [emoji33][emoji33]
A poza tym mam takiego schiza, że boję się przeć, że mi maluszek wypadnie [emoji14]

Ostatnio 3 tygodnie temu było wszystko w normie .Dziś taki niski wynik ,,nie wiem dlaczego
Ja tez takie wahania mialam na samym ppczatku ciazy 1,6 - biore euthyrox 25.
W 9tc tsh bylo 0.6 ale lekarz nie wiem czemu nie kazal mi zmniejszyc dawki lub zrezygnować z euthyroxu, mowil tylko ze lepiej jak niski niz mialoby bhc wysokie

Hej robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta. Powiem że boje się bardzo bo ostatnie USG był 3 tygodnie temu w 7 tygodniu . Ale moje pytanie jest takie TSH spadło mi prawie do zera bardzo dużo poniżej normy 0,006..miał ktoś tak ? Co to oznacza? Teraz mam 10+1

To normalne w ciąży, że TSH spada [emoji3526] możesz czuć się bardzo zmęczona przez to. Ale wysoka beta oddziałuje na tarczycę i powoduje jej ciążowa nadczynność. Nie jest to stan chorobowy. Ja miałam w okolicach 10 tc 0,09. Nie bierze się na to leków. Powodzenia u lekarza! [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.
Nie można brać gorących kąpieli ,dopiero jak będziesz chciała poród wywołać. Zapomnij przez najbliższe 9 msc. Gorąca woda można wywołać poronienie

Dziewczyny a jakie macie zalecenia jeśli chodzi o seks?
Po transferze mieliśmy zakaz, ale teraz już sama nie wiem. Zapomniałam na ostatniej wizycie lekarza zapytać jak długo mamy się powstrzymywać.
Nam na 1 wizycie czylibw 6tc powiedzial ze zakaz minął, tylko po stosunku moze sie pojawic delikatne plamienie i zebym sie tym nie przejmowala

reklama
Do góry