Mi się chcę, ale psychicznie strach bo 5 dni temu plamilam. Ehh... No nic zaczekam jeszcze kilka dni dla czystego sumieniaMi po estradiolu to się kompletnie nie chce
reklama
Hahah ja nie wiem czy zakazane czy nie ale wolę letnia hahahahO nieeee!!! Ja już dziś chciałam zaryzykować [emoji28]
Sherlook
Fanka BB :)
Czyli taką nie gorącą mogę? Bo ja tylko prysznic teraz[emoji846][emoji846] A co do sexu to tyle razy czytałam o plamieniach po, że mam stresa. Mąż chyba też się boi.
Miałam się w końcu wyspać i tak się wyspałam [emoji12] Ale jak w końcu obudziłam się i poczułam, że chce mi się dwójeczkę to wstałam jak na skrzydlach[emoji16][emoji16]
Nie przypuszczałam, że aż tyle można nie robić [emoji33][emoji33]
A poza tym mam takiego schiza, że boję się przeć, że mi maluszek wypadnie [emoji14]
Miałam się w końcu wyspać i tak się wyspałam [emoji12] Ale jak w końcu obudziłam się i poczułam, że chce mi się dwójeczkę to wstałam jak na skrzydlach[emoji16][emoji16]
Nie przypuszczałam, że aż tyle można nie robić [emoji33][emoji33]
A poza tym mam takiego schiza, że boję się przeć, że mi maluszek wypadnie [emoji14]
Ja tez takie wahania mialam na samym ppczatku ciazy 1,6 - biore euthyrox 25.Ostatnio 3 tygodnie temu było wszystko w normie .Dziś taki niski wynik ,,nie wiem dlaczego
W 9tc tsh bylo 0.6 ale lekarz nie wiem czemu nie kazal mi zmniejszyc dawki lub zrezygnować z euthyroxu, mowil tylko ze lepiej jak niski niz mialoby bhc wysokie
Magdusia88
Hej robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta. Powiem że boje się bardzo bo ostatnie USG był 3 tygodnie temu w 7 tygodniu . Ale moje pytanie jest takie TSH spadło mi prawie do zera bardzo dużo poniżej normy 0,006..miał ktoś tak ? Co to oznacza? Teraz mam 10+1
To normalne w ciąży, że TSH spada [emoji3526] możesz czuć się bardzo zmęczona przez to. Ale wysoka beta oddziałuje na tarczycę i powoduje jej ciążowa nadczynność. Nie jest to stan chorobowy. Ja miałam w okolicach 10 tc 0,09. Nie bierze się na to leków. Powodzenia u lekarza! [emoji110][emoji110][emoji110]
Magda 1234
Nie można brać gorących kąpieli ,dopiero jak będziesz chciała poród wywołać. Zapomnij przez najbliższe 9 msc. Gorąca woda można wywołać poronienieDziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.
Nam na 1 wizycie czylibw 6tc powiedzial ze zakaz minął, tylko po stosunku moze sie pojawic delikatne plamienie i zebym sie tym nie przejmowalaDziewczyny a jakie macie zalecenia jeśli chodzi o seks?
Po transferze mieliśmy zakaz, ale teraz już sama nie wiem. Zapomniałam na ostatniej wizycie lekarza zapytać jak długo mamy się powstrzymywać.
Dzięki, to jeszcze trochę abstynencji przed namiNam na 1 wizycie czylibw 6tc powiedzial ze zakaz minął, tylko po stosunku moze sie pojawic delikatne plamienie i zebym sie tym nie przejmowala
reklama
NieStylenka jak tam? Zrobiłaś juz betę?
Czekam do wtorku.
Boli mnie brzuch. Pogorszyła mi się cera. Znaczy, ze nie będzie bety powyżej 0
Podziel się: