reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ciekawe czy mnie też to czeka 😲 Dla mnie to o czym piszesz jest takie nierealne.
Moze Cie to ominie ;) mnie na początku w ogole nie mdlilo. Od paru dni tak mam. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie wymiotow...
No i mnie bardzo scielo, jestem mega zmęczona. Ale ja tez odrzuciłam calkowicie kawe, wiec moze to tez wplywa ;)

reklama
Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic 😥
O matko! To Ciebie mocno meczy 😔 a probowalas smecte albo po lyzeczce herbaty takiej gorzkiej? Pomysl moze faktycznie o tych kroplowkach, żebyś sie nie odwodnila.
Te ranne mdlosci to taka legenda. Chyba te mdlosci i wymioty sa calymi dniami i nocami...

Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic [emoji26]
A nie może Ci lekarz dać jakiś tabletek? Przecież ty się odwodnisz i chyba dla dziecka to też nie jest dobre.

Moze Cie to ominie ;) mnie na początku w ogole nie mdlilo. Od paru dni tak mam. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie wymiotow...
No i mnie bardzo scielo, jestem mega zmęczona. Ale ja tez odrzuciłam calkowicie kawe, wiec moze to tez wplywa ;)
Dziś pierwszy raz od transferu wypiłam słabą kawę i od razu mnie zimne poty oblały. Chyba nie będę pić [emoji33]

Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic 😥
Odwodnisz się i osłaniać. W pierwszej ciąży wytrzymałam 7 dni a do szpitala trafiłam to już nie miałam siły stać na nogach.
Dali mi kroplówkę, przez kilka dni byłam w szpitalu. Później stosowałam Torecan, do końca 3 miesiąca.
Jeśli jest tak ze wymiotujesz nawet woda, to nie czekaj zbyt długo.

Głupio to zabrzmi, ale ja bym chciała żeby mnie trochę zemdliło... Nic nie czuje, śniło mi sie, że na USG lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego

Głupio to zabrzmi, ale ja bym chciała żeby mnie trochę zemdliło... Nic nie czuje, śniło mi sie, że na USG lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego
Żebyś potem nie żałowała tych słów jak będziesz wymiotować😜 Będzie dobrze nie stresuj się. Przecież to jeszcze wczesna ciąża. Mi też nie jest niedobrze i dobrze mi z tym.

reklama
Do góry