Po kilku dniach powinna mieć zrobione jeszcze raz usgJak była przy becie 1400 to lekarz nie widział ani zarodka ani pęcherzyka. Kurcze to może jednak być ta pozamaciczna?
reklama
Ja Cię po prostu uwielbiamO nieeee!!! Ja już dziś chciałam zaryzykować [emoji28]
Kobietom w ciąży a taka jesteś nie wolno wielu rzeczy … przyzwyczajaj się
Pamietam kiedy urodziłam dziecko, jak wielka przyjemność sprawiło mi położenie się na brzuchu kosmos !!!
Sherlook
Fanka BB :)
Nie lubię ograniczeń, ale jestem dzielna i się staram stosować do tego, czego nie można kobietom w ciąży[emoji846][emoji846]Ja Cię po prostu uwielbiam
Kobietom w ciąży a taka jesteś nie wolno wielu rzeczy … przyzwyczajaj się
Pamietam kiedy urodziłam dziecko, jak wielka przyjemność sprawiło mi położenie się na brzuchu [emoji23][emoji23][emoji23] kosmos !!!
Dzieci to jedno wielkie ograniczenie. Do końca życia. Amen.Nie lubię ograniczeń, ale jestem dzielna i się staram stosować do tego, czego nie można kobietom w ciąży[emoji846][emoji846]
eij
Ja nie miałam zakazuDziewczyny a jakie macie zalecenia jeśli chodzi o seks?
Po transferze mieliśmy zakaz, ale teraz już sama nie wiem. Zapomniałam na ostatniej wizycie lekarza zapytać jak długo mamy się powstrzymywać.
Mi po estradiolu to się kompletnie nie chceJa nie miałam zakazu
nieagatka
w ciazy nie mozna. Ciepla tak, ale nie goraca.Dziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.
eij
Ja jakoś też nie tryskałam entuzjazmem, a teraz to już w ogóle odpuściliśmy bo jest mega niewygodnie, żadna z tego przyjemność.Mi po estradiolu to się kompletnie nie chce
reklama
Pamiętacie jak miałam zalecony seks? Codziennie ?!?! I narzekał ze on nie maszyna ? Hhhheeehhh .. teraz to na wilka … trzeba było korzystaćJa jakoś też nie tryskałam entuzjazmem, a teraz to już w ogóle odpuściliśmy bo jest mega niewygodnie, żadna z tego przyjemność.
Podziel się: