reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja Cię po prostu uwielbiam :)
Kobietom w ciąży a taka jesteś nie wolno wielu rzeczy … przyzwyczajaj się :)
Pamietam kiedy urodziłam dziecko, jak wielka przyjemność sprawiło mi położenie się na brzuchu [emoji23][emoji23][emoji23] kosmos !!!
Nie lubię ograniczeń, ale jestem dzielna i się staram stosować do tego, czego nie można kobietom w ciąży[emoji846][emoji846]

Dziewczyny a jakie macie zalecenia jeśli chodzi o seks?
Po transferze mieliśmy zakaz, ale teraz już sama nie wiem. Zapomniałam na ostatniej wizycie lekarza zapytać jak długo mamy się powstrzymywać.

Dziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.
w ciazy nie mozna. Ciepla tak, ale nie goraca.

reklama
Ja jakoś też nie tryskałam entuzjazmem, 🤪🥴 a teraz to już w ogóle odpuściliśmy bo jest mega niewygodnie, żadna z tego przyjemność.
Pamiętacie jak miałam zalecony seks? Codziennie ?!?! I narzekał ze on nie maszyna ? Hhhheeehhh .. teraz to na wilka … trzeba było korzystać 😂😂😂

Do góry