reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja Cię po prostu uwielbiam :)
Kobietom w ciąży a taka jesteś nie wolno wielu rzeczy … przyzwyczajaj się :)
Pamietam kiedy urodziłam dziecko, jak wielka przyjemność sprawiło mi położenie się na brzuchu [emoji23][emoji23][emoji23] kosmos !!!
Nie lubię ograniczeń, ale jestem dzielna i się staram stosować do tego, czego nie można kobietom w ciąży[emoji846][emoji846]

Dziewczyny a jakie macie zalecenia jeśli chodzi o seks?
Po transferze mieliśmy zakaz, ale teraz już sama nie wiem. Zapomniałam na ostatniej wizycie lekarza zapytać jak długo mamy się powstrzymywać.

Dziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.
w ciazy nie mozna. Ciepla tak, ale nie goraca.

reklama
Ja jakoś też nie tryskałam entuzjazmem, 🤪🥴 a teraz to już w ogóle odpuściliśmy bo jest mega niewygodnie, żadna z tego przyjemność.
Pamiętacie jak miałam zalecony seks? Codziennie ?!?! I narzekał ze on nie maszyna ? Hhhheeehhh .. teraz to na wilka … trzeba było korzystać 😂😂😂

Do góry