reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja przez ta noge uruchomiona to dzis co chwilę przysypiam 🙈 mdlosci jednak bywaja caly dzien... Dobrze, ze mnie nie gonia wymioty bo chyba musialabym zamieszkac w toalecie. Bo jeszcze siku co 30-60 min 😂 powiem Wam, ze tak jakos mocniej mnie nagle brzuch zabolal i kilka razy zaklulo ale mam nadzieje, ze to wszystko to rozciaganie macicy..🙏

Ja przez ta noge uruchomiona to dzis co chwilę przysypiam 🙈 mdlosci jednak bywaja caly dzien... Dobrze, ze mnie nie gonia wymioty bo chyba musialabym zamieszkac w toalecie. Bo jeszcze siku co 30-60 min 😂 powiem Wam, ze tak jakos mocniej mnie nagle brzuch zabolal i kilka razy zaklulo ale mam nadzieje, ze to wszystko to rozciaganie macicy..🙏
ja jak powiedziałam lekarzowi że mnie kłuje to powiedział ma kłuć 🤣no to już się nic nie odzywam 🤣

Mnie też kłuje i tak ciągnie w pachwinach.

Wiecie co dziś zauważyłam, że pierwszy raz od 20 lat nie musiałam umyć włosów rano. Ja myję włosy codziennie rano, a wieczorem już mam tłuste. Dziś wstałam, chciałam umyć patrzę 😲😲😲😲 no szok. Są sypkie i piękne 😍😍 umalowałam się i wyszłam z łazienki 🙈
Podziwiam, ze masz sile sie umalowac ;) ja to jestem taka wyrzuta, ze szok. Dzis czuje, ze spedze dzien tak samo jak wczoraj - w pozycji lezacej co jakis czas zasypiajac ;)

Podziwiam, ze masz sile sie umalowac ;) ja to jestem taka wyrzuta, ze szok. Dzis czuje, ze spedze dzien tak samo jak wczoraj - w pozycji lezacej co jakis czas zasypiajac ;)
Ja też leżę w łóżku i oglądam serial, ale na szczęście u mnie dopiero początek i nie mam jakiś objawów które by mi uniemożliwiały funkcjonowanie. I umalować miałam na myśli tylko podkład plus puder [emoji1787]

Ja też leżę w łóżku i oglądam serial, ale na szczęście u mnie dopiero początek i nie mam jakiś objawów które by mi uniemożliwiały funkcjonowanie. I umalować miałam na myśli tylko podkład plus puder [emoji1787]
To moze i ja dojdę do lazienki jakos sie ogarnac 😂 moze choc tusz użyje ;)
W nocy slabo spalam przez ta noge. Dodatkowo przed snem tak mnie strasznie mdlilo. A dzis od rana mam taki metaliczny posmak. 🙈

reklama
To moze i ja dojdę do lazienki jakos sie ogarnac 😂 moze choc tusz użyje ;)
W nocy slabo spalam przez ta noge. Dodatkowo przed snem tak mnie strasznie mdlilo. A dzis od rana mam taki metaliczny posmak
Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic 😥

Do góry