reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatnio 3 tygodnie temu było wszystko w normie .Dziś taki niski wynik ,,nie wiem dlaczego
Wiesz co, ja mam Hashimoto i mi rosnie tsh. Dzwonilam do swojego endo i mowil, ze uroslo bo beta rosnie. Do pewnego momentu to podobno wspolnie rosnie. Mowil, żebym za 2 tyg zrobila powtórkę bo tsh powinno zaczac spadac. Moze dlatego tak spadło..

Hej robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta. Powiem że boje się bardzo bo ostatnie USG był 3 tygodnie temu w 7 tygodniu . Ale moje pytanie jest takie TSH spadło mi prawie do zera bardzo dużo poniżej normy 0,006..miał ktoś tak ? Co to oznacza? Teraz mam 10+1
Mi zmniejszyli dawkę jak mi tak TSH spadło .

Ale czego dawkę Ci zmniejszyli ?
Dziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.

Może być pozamaciczna a może być po prostu wadliwa ciąża i zaraz się skończy. Nie wiem co ma leżenie pomoc w takiej sytuacji. Powinna mieć kontrolne USG, czy gdzieś nie pojawia się pęcherzyk bo jednak przy becie 2000 powiecie już być widoczny. Jak będzie w jajowodzie to do szpitala.
Jak była przy becie 1400 to lekarz nie widział ani zarodka ani pęcherzyka. Kurcze to może jednak być ta pozamaciczna?

Dziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.
Ja kończę 7 miesiąc i dalej się boję 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry