Magda 1234
Fanka BB :)
Ostatnio 3 tygodnie temu było wszystko w normie .Dziś taki niski wynik ,,nie wiem dlaczegoA jakie masz t4 i ft4? Może masz nadczynnosc tarczycy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio 3 tygodnie temu było wszystko w normie .Dziś taki niski wynik ,,nie wiem dlaczegoA jakie masz t4 i ft4? Może masz nadczynnosc tarczycy?
Wiesz co, ja mam Hashimoto i mi rosnie tsh. Dzwonilam do swojego endo i mowil, ze uroslo bo beta rosnie. Do pewnego momentu to podobno wspolnie rosnie. Mowil, żebym za 2 tyg zrobila powtórkę bo tsh powinno zaczac spadac. Moze dlatego tak spadło..Ostatnio 3 tygodnie temu było wszystko w normie .Dziś taki niski wynik ,,nie wiem dlaczego
Powinnaś dorobić resztę hormonów tarczycowychOstatnio 3 tygodnie temu było wszystko w normie .Dziś taki niski wynik ,,nie wiem dlaczego
Mi zmniejszyli dawkę jak mi tak TSH spadło .Hej robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta. Powiem że boje się bardzo bo ostatnie USG był 3 tygodnie temu w 7 tygodniu . Ale moje pytanie jest takie TSH spadło mi prawie do zera bardzo dużo poniżej normy 0,006..miał ktoś tak ? Co to oznacza? Teraz mam 10+1
Ale czego dawkę Ci zmniejszyli ?Mi zmniejszyli dawkę jak mi tak TSH spadło .
Dziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.Ale czego dawkę Ci zmniejszyli ?
Myślałam, że jesteś na lekach.Ale czego dawkę Ci zmniejszyli ?
Jak była przy becie 1400 to lekarz nie widział ani zarodka ani pęcherzyka. Kurcze to może jednak być ta pozamaciczna?Może być pozamaciczna a może być po prostu wadliwa ciąża i zaraz się skończy. Nie wiem co ma leżenie pomoc w takiej sytuacji. Powinna mieć kontrolne USG, czy gdzieś nie pojawia się pęcherzyk bo jednak przy becie 2000 powiecie już być widoczny. Jak będzie w jajowodzie to do szpitala.
Ja kończę 7 miesiąc i dalej się bojęDziewczyny myślą że bierzesz euthyrox. U ciebie się nie da nic zmniejszyć.
Wróciłam, zjadłam, poszłam spać i jakoś funkcjonuję.
Chyba zaczynają mnie boleć piersi[emoji4][emoji4]
A kiedy mogę sobie zrobić taką gorącą kąpiel w wannie? Po transferze nie można więc kiedy można?? Jak ja za ty tęsknię.
O nieeee!!! Ja już dziś chciałam zaryzykować [emoji28]Ja kończę 7 miesiąc i dalej się boję [emoji2356][emoji2356][emoji2356]