Od dziś piję !2 łyżki dziennie
reklama
I po wizycie. Na usg pęcherzyk ciążowy tylko.. nie wiem czy to dobrze czy nie.. pani doktor stwierdziła, że jest taki jak być powinien i, że za tydzień powinno być już wszystko... wizyta 7 lutego dopiero.. uspokójcie moje myśli, błagam.. dziś 16 dpt
eij
Fanka BB :)
U mnie 16 dpt też były pęcherzyki ciążowe, a 23 dpt słyszałam serduszka. Także spokojnie, wszystko w swoim czasie, nic nie przyspieszysz chociaż nie wiem jak byś chciałaI po wizycie. Na usg pęcherzyk ciążowy tylko.. nie wiem czy to dobrze czy nie.. pani doktor stwierdziła, że jest taki jak być powinien i, że za tydzień powinno być już wszystko... wizyta 7 lutego dopiero.. uspokójcie moje myśli, błagam.. dziś 16 dpt
No skoro Pani dr mówi, że jest tak jak być powinno, to nie powinnaś się martwićI po wizycie. Na usg pęcherzyk ciążowy tylko.. nie wiem czy to dobrze czy nie.. pani doktor stwierdziła, że jest taki jak być powinien i, że za tydzień powinno być już wszystko... wizyta 7 lutego dopiero.. uspokójcie moje myśli, błagam.. dziś 16 dpt
No tak wlasjie pomyslalam ze to za szybko, ale wiesz jak jest.. za tydzien w poniedzialek bedzie 25 dpt to powinno byc juz wszystko widac dobrze chybaU mnie 16 dpt też były pęcherzyki ciążowe, a 23 dpt słyszałam serduszka. Także spokojnie, wszystko w swoim czasie, nic nie przyspieszysz chociaż nie wiem jak byś chciała
Ja już odkupilam
Kachar
Fanka BB :)
Ja.mam całe opakowanie do sprzedaniaDziewczyny, odkupię prolutex. Moze któraś z Was ma zalegajacy w szafce?
reklama
Biorę. Pisze na privJa.mam całe opakowanie do sprzedania
Podziel się: