W sumie to nie, wcinałam dużooo białka, pilam olej lniany i brałam tabl. z kwasami omega3, 6,9. I tak tydzień przed transferem i 3 dni poOjjj zazdroszczę !!!coś jeszcze szczególnego jadłaś ?
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to nie, wcinałam dużooo białka, pilam olej lniany i brałam tabl. z kwasami omega3, 6,9. I tak tydzień przed transferem i 3 dni poOjjj zazdroszczę !!!coś jeszcze szczególnego jadłaś ?
Podziwiam, że jeszcze pracujeszDziewczyny trzymam kciuki za poniedziałkowe badania. Napewno wszystko będzie dobrzeja w poniedziałek ostatni dzień pracy
![]()
A dużo piłaś tego oleju?mam w domu to może zacznę i ja pićW sumie to nie, wcinałam dużooo białka, pilam olej lniany i brałam tabl. z kwasami omega3, 6,9. I tak tydzień przed transferem i 3 dni po![]()
2 łyżki dziennieA dużo piłaś tego oleju?mam w domu to może zacznę i ja pić![]()
Dobrze że jest pozytywny, powtórz za 48 g .ważne by przyrastałWitam Kochanebardzo dawno mnie tu nie było…po wielu porażkach musiałam odpocząć i nabrać sił do dalszej walki. Obecnie jest po 7 transferze 5 dniowej blastocysty 2BB i wczoraj 8 dnia po transferze robilam bete…wynik 23,5 u/l. Ciesze sie, że jest pozytywna ale czy to nie za niski wynik?
Może jest troszkę za szybko, żeby otwierać picollo, ale ostrożny optymizm niezaszkodziWitam Kochanebardzo dawno mnie tu nie było…po wielu porażkach musiałam odpocząć i nabrać sił do dalszej walki. Obecnie jest po 7 transferze 5 dniowej blastocysty 2BB i wczoraj 8 dnia po transferze robilam bete…wynik 23,5 u/l. Ciesze sie, że jest pozytywna ale czy to nie za niski wynik?
O mam tabelkę, miescisz się w normieWitam Kochanebardzo dawno mnie tu nie było…po wielu porażkach musiałam odpocząć i nabrać sił do dalszej walki. Obecnie jest po 7 transferze 5 dniowej blastocysty 2BB i wczoraj 8 dnia po transferze robilam bete…wynik 23,5 u/l. Ciesze sie, że jest pozytywna ale czy to nie za niski wynik?
Gratuluję pozytywnej betyWitam Kochanebardzo dawno mnie tu nie było…po wielu porażkach musiałam odpocząć i nabrać sił do dalszej walki. Obecnie jest po 7 transferze 5 dniowej blastocysty 2BB i wczoraj 8 dnia po transferze robilam bete…wynik 23,5 u/l. Ciesze sie, że jest pozytywna ale czy to nie za niski wynik?