@Ruda08 już sprzedane
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
U mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.
Ostatnia edycja:
Szkoda, ja już zaczynam się martwić jak zareaguje na leki, ale generalnie miałam wymioty w obu ciążach do 6 m-c to może i to przetrzymam. Ewentualnie jakieś leki na te zawroty ?U mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.
Nic ?
Jeżeli zaczniesz od kolejnego cyklu - to może się na transferze spotkamy w klinice.
Magda 1234
No tak wlasjie pomyslalam ze to za szybko, ale wiesz jak jest.. za tydzien w poniedzialek bedzie 25 dpt to powinno byc juz wszystko widac dobrze ch
To jak się tak źle czyjesz to może faktycznie będzie lepeij jak pójdziesz na naturalnym..robili ci hormony terazU mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.
Sherlook
Nie.To jak się tak źle czyjesz to może faktycznie będzie lepeij jak pójdziesz na naturalnym..robili ci hormony teraz
Polecam naturalne cykle zero leków, podraznien od leków dopochwowych, niższe kosztyU mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.
Są też minusy, typu że transfer może wypaść na niedzielę i zabawa od nowa
Sherlook
Tak mi właśnie lekarz powiedział. Że może być tak, że kilka cykli będzie straconych, bo transfer w niedzielę. No trudno nic na to nie poradzę.Polecam naturalne cykle zero leków, podraznien od leków dopochwowych, niższe koszty
Są też minusy, typu że transfer może wypaść na niedzielę i zabawa od nowa
No u mnie się tak zdarzyło dwa razy niestety (raz święto raz niedziela). Ale to nie jest tak, że cyklem naturalnym nie można sterować. U mnie ostatnio wywoływali owulację gonapeptylem, jak endometrium było już ładne, żeby nie ryzykować transferu w niedziele. No ale wyszedł covid.Tak mi właśnie lekarz powiedział. Że może być tak, że kilka cykli będzie straconych, bo transfer w niedzielę. No trudno nic na to nie poradzę.
reklama
Nie myśl teraz o tym. Rozumiem, ze teraz odstawisz leki i czekasz na miesiączkę a od przyszłego cyklu zaczniesz monitorowanie?Tak mi właśnie lekarz powiedział. Że może być tak, że kilka cykli będzie straconych, bo transfer w niedzielę. No trudno nic na to nie poradzę.
Bądźmy dobrej myśli, bo dlaczegoż masz mieć pecha i w niedziele wypadnie transfer ? I to kilka cykli pod rząd ??? Eee tam.
Kiedy mniej więcej może być Twoja miesiączka ?
Podziel się: