reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.

Ostatnia edycja:
U mnie niestety nie będzie transferu w tym cyklu. Wczoraj mi zwiększył dawkę estrofemu na 3x1 i jak wzięłam tą dodatkową to po 50 minutach dostałam takich zawrotów głowy, że nie byłam w stanie do łazienki dojść. I mega mdłości. Ze 30 min mnie trzymało. Napisałam do mojego doktora i kazał odłożyć i mamy na naturalnym w następnym cyklu spróbować. Ja nigdy nie miałam problemów z owu ani z endometrium, więc mam nadzieję że się uda. Jeszcze dziś się nie za dobrze czuję.
Szkoda, ja już zaczynam się martwić jak zareaguje na leki, ale generalnie miałam wymioty w obu ciążach do 6 m-c to może i to przetrzymam. Ewentualnie jakieś leki na te zawroty ?
Nic ?

Jeżeli zaczniesz od kolejnego cyklu - to może się na transferze spotkamy w klinice.

No tak wlasjie pomyslalam ze to za szybko, ale wiesz jak jest.. za tydzien w poniedzialek bedzie 25 dpt to powinno byc juz wszystko widac dobrze ch

To jak się tak źle czyjesz to może faktycznie będzie lepeij jak pójdziesz na naturalnym..robili ci hormony teraz

Polecam naturalne cykle :) zero leków, podraznien od leków dopochwowych, niższe koszty
Są też minusy, typu że transfer może wypaść na niedzielę i zabawa od nowa

Polecam naturalne cykle :) zero leków, podraznien od leków dopochwowych, niższe koszty
Są też minusy, typu że transfer może wypaść na niedzielę i zabawa od nowa
Tak mi właśnie lekarz powiedział. Że może być tak, że kilka cykli będzie straconych, bo transfer w niedzielę. No trudno nic na to nie poradzę.

U mnie taaakie nudy. Najgorsze oczekiwanie na miesiączkę. Od kolejnego cyklu zaczynam przygotowania do transferu, mam nadzieję, ze tym razem bez przeszkód.

Tak mi właśnie lekarz powiedział. Że może być tak, że kilka cykli będzie straconych, bo transfer w niedzielę. No trudno nic na to nie poradzę.
No u mnie się tak zdarzyło dwa razy niestety (raz święto raz niedziela). Ale to nie jest tak, że cyklem naturalnym nie można sterować. U mnie ostatnio wywoływali owulację gonapeptylem, jak endometrium było już ładne, żeby nie ryzykować transferu w niedziele. No ale wyszedł covid.

reklama
Nie myśl teraz o tym. Rozumiem, ze teraz odstawisz leki i czekasz na miesiączkę a od przyszłego cyklu zaczniesz monitorowanie?
Bądźmy dobrej myśli, bo dlaczegoż masz mieć pecha i w niedziele wypadnie transfer ? I to kilka cykli pod rząd ??? Eee tam.

Kiedy mniej więcej może być Twoja miesiączka ?

Do góry