Ja również liczę, ze od 8 lutego ruszę z przygotowaniami. Oby tylko udało się pozyskać zarodkiU mnie taaakie nudy. Najgorsze oczekiwanie na miesiączkę. Od kolejnego cyklu zaczynam przygotowania do transferu, mam nadzieję, ze tym razem bez przeszkód.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
wystarczy moec klinike, ktora pracuje zawsze i dopasowuje sie do cyklu pacjentki Mi obie punkcje wypadly w niedziele. Mialam tez wizyty kontrolne w dni swiateczne.Polecam naturalne cykle zero leków, podraznien od leków dopochwowych, niższe koszty
Są też minusy, typu że transfer może wypaść na niedzielę i zabawa od nowa
Takie cuda są? U mnie klinika zamknięta, ale raz lekarz mi pomógł i zrobił biopsje w niedzielęwystarczy moec klinike, ktora pracuje zawsze i dopasowuje sie do cyklu pacjentki Mi obie punkcje wypadly w niedziele. Mialam tez wizyty kontrolne w dni swiateczne.
O to u mnie będzie bardzo podobnie. Będę miała pierwszy dzień cyklu pewnie koło 04.02Ja również liczę, ze od 8 lutego ruszę z przygotowaniami. Oby tylko udało się pozyskać zarodki
nieagatka
szczerze mowiac to mnie zaskoczylo to, ze sa takie kliniki, ktore w niedziele sa zamkniete. Podstawa jest dopasowanie sie do rytmu kobiety i nie wyobrazam sobie, zeby ktos proponowal mi np transfer w 6 dniu, zeby przypadlo w poniedzialek. To samo z punkcja. Brzmi to dla mnie nieprofesjonalnie jak na kase, ktora sie tam zostawia.Takie cuda są? U mnie klinika zamknięta, ale raz lekarz mi pomógł i zrobił biopsje w niedzielę
To prawda, ale nie robią transferu w złym dniu. Po prostu tracisz cykl i od kolejnego znów przygotowania, znów wizyty i znów zostawiasz tam kasęszczerze mowiac to mnie zaskoczylo to, ze sa takie kliniki, ktore w niedziele sa zamkniete. Podstawa jest dopasowanie sie do rytmu kobiety i nie wyobrazam sobie, zeby ktos proponowal mi np transfer w 6 dniu, zeby przypadlo w poniedzialek. To samo z punkcja. Brzmi to dla mnie nieprofesjonalnie jak na kase, ktora sie tam zostawia.
A w jakiej klinice się leczysz?
nieagatka
starata cyklu jest ok? Przeciez to nciaganie na kase, nic innego.To prawda, ale nie robią transferu w złym dniu. Po prostu tracisz cykl i od kolejnego znów przygotowania, znów wizyty i znów zostawiasz tam kasę
A w jakiej klinice się leczysz?
Ja sie juz nie lecze, mam 2 corki z ivf, jestem tu z sentymentu.
Leczylam sie w klinice pod Barcelona. Tu kazda klinika pracuje w niedziele i swieta. Ogolnie wyglada to tu inaczej, nie rzna na kase na kazdym kroku.
Pewnie, że strata cyklu nie jest ok. Wyciągają kasę, aż szkoda czasu żeby portfel zamykać.starata cyklu jest ok? Przeciez to nciaganie na kase, nic innego.
Ja sie juz nie lecze, mam 2 corki z ivf, jestem tu z sentymentu.
Leczylam sie w klinice pod Barcelona. Tu kazda klinika pracuje w niedziele i swieta. Ogolnie wyglada to tu inaczej, nie rzna na kase na kazdym kroku.
Ale żeby być uczciwą, też nie chciałabym pracować w niedzielę
reklama
Magda 1234
Moja klinika też nie pracuje oficjalnie ale zawsze ktoś ma dyżur i jeśli wypada w weekend to ktoś przyjeżdża i lekarz i w święta też ..
Podziel się: