reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pomocy, pierwsza beta 99 wskazywała 2-3 tydzień, dzisiaj 2 dni później beta 196.4 Ale nowe normy i się nie łapie nawet na 1 tydzień, co o tym myślicie?

reklama
Jak zadzwoniłam do kliniki to mi powiedzieli, że nie odniosą się do wyników bo nie były robione u nich, trochę się załapałam, bo progesterol spadł z 39.97 do 34.68
Kochana, nie patrz na normy tylko przyrosty. 60% powinien być książkowo więc się zgadza. Progesteron jest skokowo - ważne że nie poniżej 15 (chyba to jest taka graniczna wartość ale się mogę mylić tutaj). W każdym razie jet dobrze - beta rośnie także myśl pozytywnie

Kochana, nie patrz na normy tylko przyrosty. 60% powinien być książkowo więc się zgadza. Progesteron jest skokowo - ważne że nie poniżej 15 (chyba to jest taka graniczna wartość ale się mogę mylić tutaj). W każdym razie jet dobrze - beta rośnie także myśl pozytywnie
Dziękuję Wam za odpowiedzi, mam ochotę kopnąć ta klinikę w ... nic Ci nie powiedzą, myślę że zapisze się wcześniej na wizytę usg do swojego lekarza nie będę czekać aż 2 tygodni jeszcze, w którym tygodniu licząc od dnia ostatniej miesiączki jest sens, żeby iść do lekarza?

U mnie pelny 6 tydzien
Wg usg kropek ma 4 mm
Termin porodu 23-24.08.2022
Tak, historia brzmi jak CZYJAS, jak dziewczyn ktore tu byly przede mna… nie jak moja. Zupelnie to nie pasuje do tego czego sie spodziewalam od zycia…
I jestem taka zakoczona i szczesliwa❤️
Dziewczyny, ja juz sie pogodzilam z brakiem dzieci…
Nie poddawajcie sie❤️❤️❤️
NigdyZobacz załącznik 1351913
Ja mam wstępny termin na 17.08 😃 blisko Twojego 😉

reklama
18 grudnia, 4dniowy zarodek
Tak,to dane odnosnie twojej ciazy🥰🥰odczekalabym jeszcze ze dwa tyg u USG.
Pozostaje sie tylko cieszyc i trzymac kciuki za ciaze.
A klinika sie nie przejmuj,niektore robia fochy,jak sie u nich nie robi badan i nie placi podwojnie.

Załączniki

• Screenshot_20211229-212122_Chrome.jpg
    Screenshot_20211229-212122_Chrome.jpg
    209,8 KB · Wyświetleń: 79
Do góry