No to witaj w klubie SIERPIEN jest naszJa mam wstępny termin na 17.08 blisko Twojego
reklama
DziękujęTak,to dane odnosnie twojej ciazyodczekalabym jeszcze ze dwa tyg u USG.
Pozostaje sie tylko cieszyc i trzymac kciuki za ciaze.
A klinika sie nie przejmuj,niektore robia fochy,jak sie u nich nie robi badan i nie placi podwojnie.
magda_lena85
Fanka BB :)
Teraz ja do jutra dostanę zawału… brzuch boli klasycznie of kors tak żeby człowiek się mógł postresowaćDziękuję
Który to dzien po transferze? Bo mi umknęło? I ilu dniowy zarodek?Dziękuję Wam za odpowiedzi, mam ochotę kopnąć ta klinikę w ... nic Ci nie powiedzą, myślę że zapisze się wcześniej na wizytę usg do swojego lekarza nie będę czekać aż 2 tygodni jeszcze, w którym tygodniu licząc od dnia ostatniej miesiączki jest sens, żeby iść do lekarza?
Przyrost jest ok, progesteron tez. Nie uważam, żeby to był spadek tego progesteronu a zwykły błąd pomiaru, albo czas inny, lab inny.
Żeby było widać pęcherzyk ciążowy beta powinna być powyżej 1000. Powyżej 1000 już słabiej przyrasta.
Evela.6
Przyrost się liczy a on jest super !nie panikuj niepotrzebnie [emoji6] kiedy USG?Pomocy, pierwsza beta 99 wskazywała 2-3 tydzień, dzisiaj 2 dni później beta 196.4 Ale nowe normy i się nie łapie nawet na 1 tydzień, co o tym myślicie?
18.12 transfer zarodek 4 dniowyKtóry to dzien po transferze? Bo mi umknęło? I ilu dniowy zarodek?
Przyrost jest ok, progesteron tez. Nie uważam, żeby to był spadek tego progesteronu a zwykły błąd pomiaru, albo czas inny, lab inny.
Żeby było widać pęcherzyk ciążowy beta powinna być powyżej 1000. Powyżej 1000 już słabiej przyrasta.
11 styczniaPrzyrost się liczy a on jest super !nie panikuj niepotrzebnie [emoji6] kiedy USG?
magda_lena85
Dziewczyny mam wyniki bety
7dpt-34
9dpt-74
Czy to nie za mały przyrost.
7dpt-34
9dpt-74
Czy to nie za mały przyrost.
annemarie
Wg mnie to 100% czyli super.Rozkreci sieDziewczyny mam wyniki bety