eij
Fanka BB :)
Bardzo dobry gratulacjeDziewczyny mam wyniki bety
7dpt-34
9dpt-74
Czy to nie za mały przyrost.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobry gratulacjeDziewczyny mam wyniki bety
7dpt-34
9dpt-74
Czy to nie za mały przyrost.
Ja bym liczyła dziś jako pierwszy dzieńHej dziewczyny od 2 dnia cyklu mam zacząć brać estrofem. Dziś rano miałam plemienia A od 15 jest już krew czy mam liczyć dzisiejszy dzień jako pierwszy dzien cyklu czy jutrzejszy
Dzięki bo przygotowuje się do transferu i już nie wiem jak to liczyćJa bym liczyła dziś jako pierwszy dzień
Miałam ten sam dylematDzięki bo przygotowuje się do transferu i już nie wiem jak to liczyć
Czyli dzisiejszy dzień liczyć jako 1 dzień cykluMiałam ten sam dylemat
TakCzyli dzisiejszy dzień liczyć jako 1 dzień cyklu
Jeśli klinika jest czynna w sobotę to pojechałabym w sobotę, a jak nie to tego 9 dnia10 Albo 11 dnia cyklu mam iść do kliniki A to wypada w sobotę i niedzielę myślisz że mogę iść 9 dnia
Jest Czy na ale w Katowicach A ja mam tam kawałek drogi no nic trzeba będzie się przejechać w sobotę w takim razieJeśli klinika jest czynna w sobotę to pojechałabym w sobotę, a jak nie to tego 9 dnia