reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Heeej,
Czy ktoras z Was moze testuje po swietach?
Ja mialam 23 grudnia transfer i dopiero 30 testuje, myslalam ze w swieta latwiej bedzie odciac sie myslami ale jednak chyba sie nie da , ciagle czekam i czekam na czwartek, zaraz zaczne pewnie doszukiwac sie objawow 😛😛
Ja mam 28.12 robić betę ale niespieszno mi. Nie wiem czy dźwignę w tym roku jeszcze jedną porażkę, zwłaszcza że niewiele pomysłów co dalej. Myśle że mój lekarz już nie ma pomysłów zreszta ja tez, a został mi jeden zarodek. Tyle że szkoda go skoro nic się nie zmienia. Zupełnie nie mam siły na to betowanie :((((

Ja mam 28.12 robić betę ale niespieszno mi. Nie wiem czy dźwignę w tym roku jeszcze jedną porażkę, zwłaszcza że niewiele pomysłów co dalej. Myśle że mój lekarz już nie ma pomysłów zreszta ja tez, a został mi jeden zarodek. Tyle że szkoda go skoro nic się nie zmienia. Zupełnie nie mam siły na to betowanie :((((
Będzie dobrze, ja jestem pozytywnie nastawiona mimo, że została nam ostatnia próbka nasienia, kto to wszystko wytrzyma jak nie my😊

Trzymam mocno kciuki zeby sie teraz udalo:) :) ✊✊✊Ja mam podobnie, to moja 3 procedura w tym 2 transfer, nie mamy wiecej zarodków wiec jak ten sie nie powiedzie to jedynie komorka dawczyni mi zostaje, a staram sie nie nastawiac ani pozytywnie ani negatywnie ale mi to nie wychodzi bo mam co godzine zmiany nastroju i albo mysle ze super teraz sie uda a za chwile wyobrazam sobie jak kolejna zerowa beta i rozpacz..

Moim zdaniem to bardzo dobry wynik bety i proga jak na 9dpt 4dniowego zarodka ! Ale tak jak Ci powiedzieli -wazne są przyrosty bo to one świadczą o prawidłowym rozwoju (zazwyczaj) .zbadaj przyrost w środę i będzie wszystko jasne .gratuluję po cichutku [emoji8]
Właśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?

reklama
Właśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?
Ja dla mnie to bardzo obiecująco wygląda 👍🙂 trzymam kciuki za piękny przyrost

Do góry