reklama
Magda 1234
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ..będzie dobrze ..Ty się martwisz wizyta ja co się dzieje z moimi zarodkami czy się rozwijająW poniedziałek u mnie ostatnio podgląd przed punkcją [emoji3059][emoji3059] Już nie mogę się doczekać ile komórek będzie. Ciężka niedziela przede mną.
Później będziecie się martwić ciąża i dziećmi do końca życia. Trzeba się przyzwyczajaćTrzymam kciuki ..będzie dobrze ..Ty się martwisz wizyta ja co się dzieje z moimi zarodkami czy się rozwijają
Nie mam. Wynik byl OkAle masz wysokie anty-TPO lub nieprawidłowe antyTG?
annemarie
To raczej ANA nie od tarczycyNie mam. Wynik byl Ok
A to że bylam cały tydz chora ? Na badanie poszłam od razu jak wyzdrowiałam. Leukocyty w morfo wyszły tez wyższe niż norma.To raczej ANA nie od tarczycy
Nie jestem ginekologiem, ale dla mnie dodatnie ANA to podstawa żeby szukać dalej konkretnych chorób. Może zespół antyfosfolipidowy- może powodować poronienia. Wbrew pozorom to czasem dobrze jak coś wyjdzie w badaniach, bo wdrożą leczenie i może następny transfer już się uda pewnie dostaniesz sterydy do transferu i może heparyneA to że bylam cały tydz chora ? Na badanie poszłam od razu jak wyzdrowiałam. Leukocyty w morfo wyszły tez wyższe niż norma.
MoniB1988
Cześć dziewczyny. Dziś o 12 mam transfer . Wstałam rano z zawalonymi zatokami. Czuje, ze za chwile będę chora... zrobiłam rano inhalacje, pije ciepła wodę z cytryna... co jeszcze mogę zrobić aby się nie rozwinęło? Nie chce przekładać transferu...
reklama
Podziel się: