reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pozdrawiamy Was cioteczki.Dajemy wirtualnego kopa do walki.Ten maly facio to transfer z 21 grudnia.Moj maly wielki cud.Trzeci z serii.
Sily i zawziecia was zyczymy.Zawsze warto chociaz czasami sil brak.❤🧡💛

Załączniki

• IMG-20211211-WA0010.jpeg
    IMG-20211211-WA0010.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 118
A to że bylam cały tydz chora ? Na badanie poszłam od razu jak wyzdrowiałam. Leukocyty w morfo wyszły tez wyższe niż norma.
Nie jestem ginekologiem, ale dla mnie dodatnie ANA to podstawa żeby szukać dalej konkretnych chorób. Może zespół antyfosfolipidowy- może powodować poronienia. Wbrew pozorom to czasem dobrze jak coś wyjdzie w badaniach, bo wdrożą leczenie i może następny transfer już się uda :) pewnie dostaniesz sterydy do transferu i może heparyne

Cześć dziewczyny. Dziś o 12 mam transfer . Wstałam rano z zawalonymi zatokami. Czuje, ze za chwile będę chora... zrobiłam rano inhalacje, pije ciepła wodę z cytryna... co jeszcze mogę zrobić aby się nie rozwinęło? Nie chce przekładać transferu...😔

reklama
Dziewczyny u mnie dzisiaj 3 dpt i 1 weryfikacja. Chyba lipa co myślicie? Transfer na cyklu naturalnym. Z leków co mogą tu wpłynąć to biorę profesteron besins 200 mg x2.
Bhcg <0,1
Progesteron 35
Estradiol 31…

Do góry