reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może dostaniesz metforminę. Ale wydaje mi się, że jak nie dużo to chyba nie powinno mieć znaczenia. Dla samej siebie bym chyba zaczęła dietę z niskim ig. Bo glukoza i insulina może wpływać na jakość komórek jajowych. Przynajmniej tak mi moj ginekolog tłumaczył.
Ja zawsze cukier miałam w górnej granicy bądź lekko przekroczony a teraz 8tc i cukier w normie. Szok 😁

Nie kochana mam progesteron besine i utrogestan. Taki mój standart plus acart 150... Niby w sobotę... Ale wiesz jak nie wiesz... 🙈 Sikanca mam w domu ale się boję go zrobić 😔🙈
Wiem i i tak Cię podziwiam że tyle wytrzymałaś ja już w 4dpt robiłam test 🤣🤣🤣 oczywiście nie wyszedł 🤣 a dzień później już pojawiła się druga kreska trzymam cycki za Ciebie 😁 bo kciuki to już za mało - te pierwsze mi urosly to uwierz że mocno będę ściskać 😁❤️ czekam w takim razie razie do soboty 🙏🙏🙏🙏🙏a jak już miło było to teraz opieprz! Weź się kobieto ogarnij nie porównuj sobie wszystkiego do tej pierwszej ciąży, sama dobrze wiesz że każda ciaza jest inna i wiem że w każdej z pięciu w których byłam a straciłam czułam się zupełnie inaczej niż w tej. Nie ma co porównywać tym bardziej przy takim obstawieniu lekami ❤️❤️

Dziewcyzby a jak to jest jest ta pozytywna beta i co ja mam obowiązek isc do kliniki na usg? Czy już mogę zmiebic lekarza na ginekologa swojego? Ile taki b wizyt w klinice jescze muszę mieć? Oni sami powiedzą ze mnie już „oddają” w ręce ginekologa od prowadzenia ciąży?
U mnie była 1 wizyta w klinice, potwierdzająca ciąże i bijące serduszko. Potem wysłali dokumenty do mojej babki ginekolog 😊

reklama
Do góry