reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja dzisiaj miałam wizytę u mojego lekarza od ivf
Zaaplikował mi implant RESELIGO, w połowie stycznia mam pojawić się na kontrole- jeżeli torbiel będzie mniejsza niż 4 cm zaczynamy stymulację, a jak nie to jeszcze jeden implant (525zl zastrzyk)
Który już na pewno skurczy zmianę.
Lekarz powiedział ze usunięcie nie jest wogole wskazane bo prawy jajnik jest zrośnięty z trzonem macicy i pobranie jajeczek z prawego bedIe bardzo ciężkie.
Dlatego nastawia się również na jajeczka z lewego.
A ze jest to duża zmiana to w trakcie operacji mogliby się skończyć usunięciem całkowitym jajnika i wtedy nie mielibyśmy o czym rozmawiać
Lekarz uprzedził mnie ze po tym leku są hardcorowe uderzenia i poty.. uprzedził mojego męża ze nadchodzą ciężkie 2 miesiace 😁
No ale jest nadzieja 🍀

Jak to mój gin powiedział "to teraz coś na słodko😝" - 🤮🤮🤮ja się wybiorę pod koniec miesiąca-próbuje to odwlec jak najdłużej 😜
Ja wczoraj robiłam 24 tc , słodycze mogę n każdy posiłek zajadac hehe, bałam się wyników, ale wyszło wszystko w normie, nie odkładaj badania jak wyjdzie źle to od razu na dietkę pójdziesz dla siebie i maluszka zrób 😉

Wlasnie samemu jest lepiej, bo czujesz jak robisz i mniej boli, no i mniej siniaków.
Ja już zastrzyki to chyba też wszędzie robiłam[emoji6]
Tyle się nasłuchałam o tym ze się puchnie itp … później, po piątku to mogę grubiec :)
Zrobił mi mąż pierwszy zastrzyk. Teraz mnie swędzi to miejsce.

I chyba jednak nie będę sama robić zastrzyków. Ta igła mnie przeraziła.

Tyle się nasłuchałam o tym ze się puchnie itp … później, po piątku to mogę grubiec :)
Zrobił mi mąż pierwszy zastrzyk. Teraz mnie swędzi to miejsce.

I chyba jednak nie będę sama robić zastrzyków. Ta igła mnie przeraziła.
Ja się umówiłam w naszej klinice na 1 grudnia. Powinnam już mieć wszystkie wymazy i mam nadzieję, że od pierwszego dnia cyklu zacznę 😜
Ja na pewno nie zrobię sobie sama zastrzyku. Nie ma bata.

Ja się umówiłam w naszej klinice na 1 grudnia. Powinnam już mieć wszystkie wymazy i mam nadzieję, że od pierwszego dnia cyklu zacznę 😜
Ja na pewno nie zrobię sobie sama zastrzyku. Nie ma bata.
Też tak mówiłam.. a teraz bije codziennie hehe mąż się śmieje ze jakbym tak biła w mięsień to na pewno igła zostałaby w środku 😂😂

reklama
Ja wczoraj robiłam 24 tc , słodycze mogę n każdy posiłek zajadac hehe, bałam się wyników, ale wyszło wszystko w normie, nie odkładaj badania jak wyjdzie źle to od razu na dietkę pójdziesz dla siebie i maluszka zrób 😉
A jak u Cb? Dobrze się czUjecie? Co będziecie mieć chłopak czy dziewczynka bo nie pamiętam 😝

Do góry