Marzycielka7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni po transferze?Ja dzisiaj czekam na wyniki do pierwszej weryfikacji
Ja tez miałam takie odczucie, że taki wpis może ranić dziewczyny, którym nie było jeszcze dane być matka. I ze w całej tej sytuacji dziewczyna która ma już dzieci, ma jednak więcej radości z życia. Ma ten mału cud. A dziewczyny, które starają się i walczą, nie maja tego.oczywiście, ale jedno nie musi wykluczać drugiego
Wydaje mi się, że tu już nic nie zależy od Ciebie. Ilość pęcherzyków antralnych mówi o tym ile możesz uzyskać do punkcji. U mnie się sprawdziło, antralnych miałam 18, a na punkcji pobrano 19 z czego 12 dojrzałych. A ile u Ciebie było antralnych? Może jeszcze jakieś dogonią kolegów i będzie ostatecznie więcej niż pięćDziewczyny wczoraj byłam na podglądzie w 8 dc i jest w prawym jajniku jeden pęcherzyk 12 mm
W lewym 10 mm i trzy mniejsze
Kolejny podglad czeka mnie w poniedziałek i wtedy będzie decyzja
Albo doktor przeciągnie i będzie punkcja w piatek albo juz w środę
Minęło juz troche czasu od mojego ostatniego leczenia gdzie indziej i się zastanawiam
czy na tym etapie mogę coś zrobić jeszcze by wspomóc te moje pecherzyki
Najważniejsze trafić na dobrego psychologa, których chyba nie ma wielu.. byłam kiedyś u jednego i szczerze nie pomógł, nic nie wyniosłam z tego spotkania, jedynie wydałam kasę... Chyba źle trafiłam..Ja tez miałam takie odczucie, że taki wpis może ranić dziewczyny, którym nie było jeszcze dane być matka. I ze w całej tej sytuacji dziewczyna która ma już dzieci, ma jednak więcej radości z życia. Ma ten mału cud. A dziewczyny, które starają się i walczą, nie maja tego.
Myśle, że tutaj nie chodzi o to „mój ból jest większy niż Twój” raczej o stan duszy, i pustkę jaka niesie każda nieudana próba.
Dziewczyny, ja pracuje z wieloma psychologami i mimoze o moich staraniach nie wie nikt w pracy, to otrzymuje duże wsparcie życiowe.
Może powinnyście pomyśleć o rozmowach z psychologami ? To tak wiele daje.
W Invikcie? Jeśli to 3 dpt to nie przejmuj się jeśli beta będzie 0. Ma jeszcze czas żeby wzrosnąćJa dzisiaj czekam na wyniki do pierwszej weryfikacji
Tak, wyniki z dzis@Dzoannna Ty to widzę szalejesz z tym jajkami
Wiem, ze trudno się dostać na NFZ, ale są listy oczekujących. Można spróbować.Najważniejsze trafić na dobrego psychologa, których chyba nie ma wielu.. byłam kiedyś u jednego i szczerze nie pomógł, nic nie wyniosłam z tego spotkania, jedynie wydałam kasę... Chyba źle trafiłam..
Transfer był w sobotę, więc jest to 5 dpt -3 dyniowego zarodkaIle dni po transferze?
W Invikcie? Jeśli to 3 dpt to nie przejmuj się jeśli beta będzie 0. Ma jeszcze czas żeby wzrosnąć