A to beta może być jeszcze po ovitrelle, a może to już Twoja rośnieTak, 3 dni po punkcji i estradiol utrzymuje się na tym samym poziomie
reklama
Cytrynka122
Fanka BB :)
Wyglada optymistycznie! Za dwa dni kolejna?
Kolejna w poniedziałek
A to beta może być jeszcze po ovitrelle, a może to już Twoja rośnie
Ze względu na wysoki estradiol nie miałam podanego ovitrelle
Marzycielka7
Kurcze a ja mam estradiol 14,18 pg/ml
Gonzi
Wygląda dobrze ! dziewczyny a kojarzycie jakie wyniki estradiolu i proga powinny być w dniu transferu? Tak minimum? Bo mi się wydaje że mi tego nie dopilnowali i dlatego się nie udało.Mam wyniki:
Beta: 1,97
Estradiol: 4165,35
Progesteron: 26,80
Hankaa
U mnie nie badali w dniu transferuWygląda dobrze ! dziewczyny a kojarzycie jakie wyniki estradiolu i proga powinny być w dniu transferu? Tak minimum? Bo mi się wydaje że mi tego nie dopilnowali i dlatego się nie udało.
eij
Ja nie miałam badanego ani proga ani estradiolu.Wygląda dobrze ! dziewczyny a kojarzycie jakie wyniki estradiolu i proga powinny być w dniu transferu? Tak minimum? Bo mi się wydaje że mi tego nie dopilnowali i dlatego się nie udało.
laChance
Proga to min 21 a estradiol nienwiem bo mi nie badali orzy crio.Wygląda dobrze ! dziewczyny a kojarzycie jakie wyniki estradiolu i proga powinny być w dniu transferu? Tak minimum? Bo mi się wydaje że mi tego nie dopilnowali i dlatego się nie udało.
Cytrynka122
Mi też nie badali w dniu transferu. Miałam przy punkcji robione badania to próg miałam coś ok. 7, a estradiol ponad 4000Wygląda dobrze ! dziewczyny a kojarzycie jakie wyniki estradiolu i proga powinny być w dniu transferu? Tak minimum? Bo mi się wydaje że mi tego nie dopilnowali i dlatego się nie udało.
Gonzi
Mi też ale potem przy pierwszej weryfikacji okazało się że prog i estradiol za niski i zwiększali dawki. Obawiam się że to mogło wpłynąć na to że nie było zagnieżdżenia bo jednak hormony powinny być przypilnowane. Miałam cykl sztuczny i lekarz założył że nie badamy hormonów bo biorę leki więc jest ok. A po pierwszej weryfikacji okazało się że muszą mi sporo zwiększyć dawki.U mnie nie badali w dniu transferu
No właśnie mi też nie. Nie wiem już jak to jest. Jednym badają i wykluczają z transferu a innym nie i robiąJa nie miałam badanego ani proga ani estradiolu.
No rozumiem. Ja też miałam mrożony zarodek. Prog w 1 weryfikacji w 3 dpt miałam jakoś koło 15. Zwiększyli dawki ale i tak się nie udało bo do 6 dpt niewiele wzrósł. Myślicie że to mogło mieć wpływ że się nie zagnieździło? Miałam zarodek 6.1.1 wyszedł sam z otoczki przebadany pgs prawidłowy.Proga to min 21 a estradiol nienwiem bo mi nie badali orzy crio.
reklama
Hankaa
Co klinika to inaczej.. musimy zaufać swoim lekarzom.. ja cały czas mam w głowie tego proga, schodzę za cztery dni z utrogestanu i boje się że te moje plamienia mogą być jeszcze większe ale lekarz uspokaja że dupek i prolutex wystarczy a utrogestan słabo przyswajam.. mam nadzieję że kiedyś przyjdzie taki dzień że przestaniemy się martwić i rozkminiacMi też ale potem przy pierwszej weryfikacji okazało się że prog i estradiol za niski i zwiększali dawki. Obawiam się że to mogło wpłynąć na to że nie było zagnieżdżenia bo jednak hormony powinny być przypilnowane. Miałam cykl sztuczny i lekarz założył że nie badamy hormonów bo biorę leki więc jest ok. A po pierwszej weryfikacji okazało się że muszą mi sporo zwiększyć dawki.
No właśnie mi też nie. Nie wiem już jak to jest. Jednym badają i wykluczają z transferu a innym nie i robią
No rozumiem. Ja też miałam mrożony zarodek. Prog w 1 weryfikacji w 3 dpt miałam jakoś koło 15. Zwiększyli dawki ale i tak się nie udało bo do 6 dpt niewiele wzrósł. Myślicie że to mogło mieć wpływ że się nie zagnieździło? Miałam zarodek 6.1.1 wyszedł sam z otoczki przebadany pgs prawidłowy.
Podziel się: