Vinszka
Fanka BB :)
strach jest normalny. Ale jestes w tej uprzywilejowanej sytuacji, ze jakby nie bylo, bedzie dobrze. Jestes Mama, a to ogromny dar od losu.
Jeszcze nie tak dawno napisałabym to samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
strach jest normalny. Ale jestes w tej uprzywilejowanej sytuacji, ze jakby nie bylo, bedzie dobrze. Jestes Mama, a to ogromny dar od losu.
Zapisze sobie to zdanie chyba na czoleJutro pierwsze, potem po mrozeniu, niby codziennie maja dawac info poza 3 dniem ale zobaczymy
Nie nastawiaj sie na nic, podejdz i juz. Zobaczysz co sie wydarzy!! Sciskam!!
Porozmawiaj z lekarzem na wizycie czy możesz przyjmować taki probiotyk.Łooo Marko ale cena za te tabsy.
Ciut się boje ci z tą moją florą po łyżeczkowaniu bo dostalam antybiotyk a co później lek na "opisany objawy swędzenia" a gina mam raczej w trakcie @....![]()
Hahaha nawet nie będę się wystawiać na front podejrzenia. Chcę transfer i basta. Gorzej jak w biocenozie będzie. To nie przeskoczę problemosu.Porozmawiaj z lekarzem na wizycie czy możesz przyjmować taki probiotyk.
Mi też przykro że tak wyszło u CiebieHahaha nawet nie będę się wystawiać na front podejrzenia. Chcę transfer i basta. Gorzej jak w biocenozie będzie. To nie przeskoczę problemosu.
Jak się czujesz?
Ciut mnie boli, że nie jesteśmy "w tym" razem, ale opowiadaj.![]()
wybacz jesli Cie to urazi, ale jesli majac dwojke dzieci nie umiesz (a tak wnioskuje z tego posta) cieszyc sie z tego i docenic jak duzo dostalas, tylko biczujesz sie tym, ze transfer sie nie udal to wg mnie potrzebujesz pomocy. Nie mowie tego zlosliwie.Jeszcze nie tak dawno napisałabym to samo.
Dziewczyna przeżyła stratę, to nie był nieudany transfer. Ma święte prawo cierpieć. Nic tu nie zmienia ile się ma dzieci. Strata to strata, ból jest zawsze taki sam.wybacz jesli Cie to urazi, ale jesli majac dwojke dzieci nie umiesz (a tak wnioskuje z tego posta) cieszyc sie z tego i docenic jak duzo dostalas, tylko biczujesz sie tym, ze transfer sie nie udal to wg mnie potrzebujesz pomocy. Nie mowie tego zlosliwie.
nie o to mi chodzilo. Przeczytaj moj post wyzej i odpowiedz na niego.Dziewczyna przeżyła stratę, to nie był nieudany transfer. Ma święte prawo cierpieć. Nic tu nie zmienia ile się ma dzieci. Strata to strata, ból jest zawsze taki sam.
Nieagatka nie masz racji. Zrozumiesz po pierwszym dziecku…wybacz jesli Cie to urazi, ale jesli majac dwojke dzieci nie umiesz (a tak wnioskuje z tego posta) cieszyc sie z tego i docenic jak duzo dostalas, tylko biczujesz sie tym, ze transfer sie nie udal to wg mnie potrzebujesz pomocy. Nie mowie tego zlosliwie.