Marzycielka7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni po transferze?Ja dzisiaj czekam na wyniki do pierwszej weryfikacji![]()
Ja tez miałam takie odczucie, że taki wpis może ranić dziewczyny, którym nie było jeszcze dane być matka. I ze w całej tej sytuacji dziewczyna która ma już dzieci, ma jednak więcej radości z życia. Ma ten mału cud. A dziewczyny, które starają się i walczą, nie maja tego.oczywiście, ale jedno nie musi wykluczać drugiego
Wydaje mi się, że tu już nic nie zależy od Ciebie. Ilość pęcherzyków antralnych mówi o tym ile możesz uzyskać do punkcji. U mnie się sprawdziło, antralnych miałam 18, a na punkcji pobrano 19 z czego 12 dojrzałych. A ile u Ciebie było antralnych? Może jeszcze jakieś dogonią kolegów i będzie ostatecznie więcej niż pięćDziewczyny wczoraj byłam na podglądzie w 8 dc i jest w prawym jajniku jeden pęcherzyk 12 mm
W lewym 10 mm i trzy mniejsze
Kolejny podglad czeka mnie w poniedziałek i wtedy będzie decyzja
Albo doktor przeciągnie i będzie punkcja w piatek albo juz w środę
Minęło juz troche czasu od mojego ostatniego leczenia gdzie indziej i się zastanawiam
czy na tym etapie mogę coś zrobić jeszcze by wspomóc te moje pecherzyki![]()
Najważniejsze trafić na dobrego psychologa, których chyba nie ma wielu.. byłam kiedyś u jednego i szczerze nie pomógł, nic nie wyniosłam z tego spotkania, jedynie wydałam kasę... Chyba źle trafiłam..Ja tez miałam takie odczucie, że taki wpis może ranić dziewczyny, którym nie było jeszcze dane być matka. I ze w całej tej sytuacji dziewczyna która ma już dzieci, ma jednak więcej radości z życia. Ma ten mału cud. A dziewczyny, które starają się i walczą, nie maja tego.
Myśle, że tutaj nie chodzi o to „mój ból jest większy niż Twój” raczej o stan duszy, i pustkę jaka niesie każda nieudana próba.
Dziewczyny, ja pracuje z wieloma psychologami i mimoze o moich staraniach nie wie nikt w pracy, to otrzymuje duże wsparcie życiowe.
Może powinnyście pomyśleć o rozmowach z psychologami ? To tak wiele daje.
W Invikcie? Jeśli to 3 dpt to nie przejmuj się jeśli beta będzie 0. Ma jeszcze czas żeby wzrosnąćJa dzisiaj czekam na wyniki do pierwszej weryfikacji![]()
Tak, wyniki z dzis
Wiem, ze trudno się dostać na NFZ, ale są listy oczekujących. Można spróbować.Najważniejsze trafić na dobrego psychologa, których chyba nie ma wielu.. byłam kiedyś u jednego i szczerze nie pomógł, nic nie wyniosłam z tego spotkania, jedynie wydałam kasę... Chyba źle trafiłam..
Transfer był w sobotę, więc jest to 5 dpt -3 dyniowego zarodkaIle dni po transferze?
W Invikcie? Jeśli to 3 dpt to nie przejmuj się jeśli beta będzie 0. Ma jeszcze czas żeby wzrosnąć![]()