magda_lena85
Fanka BB :)
Dziękuje za twoja historie. Jestem po 8 szczepieniach limfocytami, z accofillem i Encortonem. Leczę się w Krakowie + Malina ale tutaj mam takie nastawienie jak ty do swojego lekarza - nie czuje że on jakoś się przykłada do tego mojego przypadku, dla niego wszystko jest ok. Mój lekarz w Krk przynajmniej szczery i od razu miał obawy że może nie wyjsc bo mam przodo-tylozgiecie macicy (podobno wśród jego dziesiątek tysięcy pacjentek widział takie 2) i bliznę po cesarce. Jestem po ostatniej stymulacji, 2 zdrowe zarodki. Teraz mam doszczepienie i sprawdzam jak allo ale czuje że na tym polu będzie dupa (rok mi nikt nie kazał sprawdzać wiec sie sama uparłam). Suplementuje sie innymi rzeczami, przed transferem będę brała lactobacillus bo sie naczytałam o jego wpływie na implantację i tyle mogę zrobić. Żeby tez sobie nie mieć nic do zarzucenia. Czasme bywa i takTak, jestem w Novum u dr Lewandowskiego i jestem niezadowolona. Na jednej z wizyt doszło do wymiany zdań między nami gdzie usłyszałam, że mogę sobie wybrać innego asystenta. A zaczęło się od tego, że zapytałam czy powinnam miec heparynę biorąc pod uwagę mój wywiad (zakrzepica w przeszłości, zespół antyfosolipidowy i mutacja PAI) i leki jakie zaproponowano do stymulacji (nie jestem lekarzem, nie uzurpuję sobie prawa do posiadania wiedzy medycznej ale po 4 stymulacjach i analitycznej naturze już coś wiem). Nie podoba mi się, że przygotowanie do transferu będę miała z Asystentem dr a nie z nim bo jak usłyszałam dr nie prowadzi przygotowań do transferu a lekarze w klinice ze soba współpracują. Wybrałam Novum ze względu na lekarza wiec to podejście mi też nie odpowiada.