Hankaa
Fanka BB :)
W dniu bety miałam 19,70 a beta 77.A jaki ci wyszedł w dniu bety?
Ja miałam zalecenie badac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W dniu bety miałam 19,70 a beta 77.A jaki ci wyszedł w dniu bety?
Ja miałam zalecenie badac
To endo masz takie jak ja przy trqnsferzeJa już po wizycie. Endometrium ładne bo 9,4 i transfer wstępnie wyznaczony na 09.11. Niestety estradiol za mało rośnie bo z 301 na 307 więc prawie stoi i moja lekarka już brzdąka o odwołaniu, chyba że w czwartek zobaczy większy wzrost. Zaczyna mnie to denerwować i nie wiem co mam robić. Mam zwiększyć estrofem o jedną tabletkę i mam pytanie bo chce dołożyć dopochwowo. Podajecie go jakimś aplikatorem czy paluszkiem, może na leżąco? Obawiam się wkładania tego maleństwa żeby nie zgubić i dobrze zadziałało. Poza tym dopochwowo daje dużo lepsze efekty?
O a ja mam 26 inpanikuje. A mialas progesteron suplementowac?W dniu bety miałam 19,70 a beta 77.
Suplementowalam dupka.. no dlatego nie panikuj i będzie okO a ja mam 26 inpanikuje. A mialas progesteron suplementowac?
Dopochwowo lepiej się przyswaja. Ja wkładałam palcem i kilka razy szukałam gdzie mi się po drodze tabletka zgubiłaJa już po wizycie. Endometrium ładne bo 9,4 i transfer wstępnie wyznaczony na 09.11. Niestety estradiol za mało rośnie bo z 301 na 307 więc prawie stoi i moja lekarka już brzdąka o odwołaniu, chyba że w czwartek zobaczy większy wzrost. Zaczyna mnie to denerwować i nie wiem co mam robić. Mam zwiększyć estrofem o jedną tabletkę i mam pytanie bo chce dołożyć dopochwowo. Podajecie go jakimś aplikatorem czy paluszkiem, może na leżąco? Obawiam się wkładania tego maleństwa żeby nie zgubić i dobrze zadziałało. Poza tym dopochwowo daje dużo lepsze efekty?
W cz mowili mi o tym ze era tez to bada. Ale ze era juz mialam robione to powiedzieli ze bedziemy „na wszelki” aplikowac zeby byla odpowiednia flora - cokolwiek to oznacza.Wiesz co oni to badają wiec nie ma jescZze wyników / wiem że nawet Invicta chyba prowadzi badania w tym kierunku ale tez są w trakcie. Mi o tym wspomniała embriolog i wtedy szukałam informacji ale z racji tego że nie nam wiele do stracenia bo już wszystkiego próbowałam to teraz to włączę. No ale nie jestem lekarzem ani diagnostą natomiast przy poprawie jakości jajeczek tez korzystałam z artykułów na ten temat i się udało wiec liczę na intuicje
Super wyniki maszHej Kochana działamy
To nasze ostatnie podejście
Więcej psychika nie zniesie …
Jutro mam podglad bo 8dc
Zobaczymy czy wogole coś się uda wyprodukować
Poprzednie dwie stymulacje miałam przerwane bo nie udało się
Zrobiłam
Dzisiaj wyniki tarczycowe i przy okazji wit d3 i kwas foliowy
W sumie takich dobrych jeszcze nie miałam
TSH 1,328
ft3 3,54
ft4 1,13
Kwas foliowy 21,4 a zawsze było 6-8 maksymalnie
Wit D3 55,02
Czyli obydwie mamy wizytę w środę
I znowu Cię gonię jak za pierwszym razem
Oby to były szczęśliwie wizyty dla każdej z nas
Trzymam mocne kciuki za Ciebie
A gdzie teraz podchodzisz do procedury ?
Piękne endo [emoji123] ja Estrofem tylko dopochwowo stosowałam i zawsze paluszkiem [emoji6]aplikatorem można się zranić niepotrzebnie.Ja już po wizycie. Endometrium ładne bo 9,4 i transfer wstępnie wyznaczony na 09.11. Niestety estradiol za mało rośnie bo z 301 na 307 więc prawie stoi i moja lekarka już brzdąka o odwołaniu, chyba że w czwartek zobaczy większy wzrost. Zaczyna mnie to denerwować i nie wiem co mam robić. Mam zwiększyć estrofem o jedną tabletkę i mam pytanie bo chce dołożyć dopochwowo. Podajecie go jakimś aplikatorem czy paluszkiem, może na leżąco? Obawiam się wkładania tego maleństwa żeby nie zgubić i dobrze zadziałało. Poza tym dopochwowo daje dużo lepsze efekty?
Ale jest szansa że wszystkie ładnie się zapłodnienią, nie trać wiaryHej, ja dzisiaj po punkcji. Z 13 pobranych komórek, tylko 5 dojrzałych ( tak jak ostatnio ). Podłamałam się