reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po wizycie. Endometrium ładne bo 9,4 i transfer wstępnie wyznaczony na 09.11. Niestety estradiol za mało rośnie bo z 301 na 307 więc prawie stoi i moja lekarka już brzdąka o odwołaniu, chyba że w czwartek zobaczy większy wzrost. Zaczyna mnie to denerwować i nie wiem co mam robić. Mam zwiększyć estrofem o jedną tabletkę i mam pytanie bo chce dołożyć dopochwowo. Podajecie go jakimś aplikatorem czy paluszkiem, może na leżąco? Obawiam się wkładania tego maleństwa żeby nie zgubić i dobrze zadziałało. Poza tym dopochwowo daje dużo lepsze efekty?
To endo masz takie jak ja przy trqnsferze

Ja już po wizycie. Endometrium ładne bo 9,4 i transfer wstępnie wyznaczony na 09.11. Niestety estradiol za mało rośnie bo z 301 na 307 więc prawie stoi i moja lekarka już brzdąka o odwołaniu, chyba że w czwartek zobaczy większy wzrost. Zaczyna mnie to denerwować i nie wiem co mam robić. Mam zwiększyć estrofem o jedną tabletkę i mam pytanie bo chce dołożyć dopochwowo. Podajecie go jakimś aplikatorem czy paluszkiem, może na leżąco? Obawiam się wkładania tego maleństwa żeby nie zgubić i dobrze zadziałało. Poza tym dopochwowo daje dużo lepsze efekty?
Dopochwowo lepiej się przyswaja. Ja wkładałam palcem i kilka razy szukałam gdzie mi się po drodze tabletka zgubiła 🤣🤣

Wiesz co oni to badają wiec nie ma jescZze wyników / wiem że nawet Invicta chyba prowadzi badania w tym kierunku ale tez są w trakcie. Mi o tym wspomniała embriolog i wtedy szukałam informacji ale z racji tego że nie nam wiele do stracenia bo już wszystkiego próbowałam to teraz to włączę. No ale nie jestem lekarzem ani diagnostą :) natomiast przy poprawie jakości jajeczek tez korzystałam z artykułów na ten temat i się udało wiec liczę na intuicje ;)
W cz mowili mi o tym ze era tez to bada. Ale ze era juz mialam robione to powiedzieli ze bedziemy „na wszelki” aplikowac zeby byla odpowiednia flora - cokolwiek to oznacza.

Hej Kochana 🥰🥰🥰działamy
To nasze ostatnie podejście
Więcej psychika nie zniesie …

Jutro mam podglad bo 8dc
Zobaczymy czy wogole coś się uda wyprodukować
Poprzednie dwie stymulacje miałam przerwane bo nie udało się 😟
Zrobiłam
Dzisiaj wyniki tarczycowe i przy okazji wit d3 i kwas foliowy
W sumie takich dobrych jeszcze nie miałam 😀
TSH 1,328
ft3 3,54
ft4 1,13
Kwas foliowy 21,4 a zawsze było 6-8 maksymalnie
Wit D3 55,02

Czyli obydwie mamy wizytę w środę
I znowu Cię gonię jak za pierwszym razem
Oby to były szczęśliwie wizyty dla każdej z nas
Trzymam mocne kciuki za Ciebie ✊😘😘😘😘❤️❤️❤️
A gdzie teraz podchodzisz do procedury ?
Super wyniki masz
A cos suplementowalas na stymulacje lepsza? Ja w cz ten ostatni raz :/ tez dziekuje za wiecej. Buziaki

Piękne endo [emoji123] ja Estrofem tylko dopochwowo stosowałam i zawsze paluszkiem [emoji6]aplikatorem można się zranić niepotrzebnie.

reklama
Do góry