I czy ten wynik coś wniósł do Waszych starań?Ja badałam z krwi.
reklama
jumisia
Fanka BB :)
o kurcze. Tego nie wiedziałam. Myślałam, że wystarczy raz w życiu.Ja szczepienie na różyczkę odświeżam co 10 lat, dlatego szczepilam się jak zaczynaliśmy się starać, miałam wtedy 28 lat, a wcześniej 18. Jak miałam 28 lat to badałam przeciwciała i już nie miałam, dlatego warto to badac i ewentualnie szczepić się przed ciążą, bo różyczka w ciąży powoduje wady płodu.
Magdusia88
Do in vitro nic. Do naturalnych starań tyle, że wynik zgasił ostatnia iskierkę nadziei na naturalną ciąża. Mam wynik poza skalą [emoji23]I czy ten wynik coś wniósł do Waszych starań?
Jeśli u mężczyzn są wysokie Asa może to wpływać na jakość nasienia.
Czyli pokazało jednoznacznie że naturals nie miałby szans i trcilibyscie czas. To ważna informacja.Do in vitro nic. Do naturalnych starań tyle, że wynik zgasił ostatnia iskierkę nadziei na naturalną ciąża. Mam wynik poza skalą [emoji23]
Jeśli u mężczyzn są wysokie Asa może to wpływać na jakość nasienia.
laChance
Ja od trzech lat starałam się naturalnie mimo iż lekarze mi sugerowali in vitro. Min. Mam jeden jajowod. Nie słuchałam a teraz zaluje bo straciłam 3 lata. Testy, badania, lekarze, seks na sile w owu. A trzeba było już dawno to rzucić i próbować in vitro.A jaka jest Twoja historia?
agaaataaaa
Rozumiem, a z in vitro już wystartowalas?Ja od trzech lat starałam się naturalnie mimo iż lekarze mi sugerowali in vitro. Min. Mam jeden jajowod. Nie słuchałam a teraz zaluje bo straciłam 3 lata. Testy, badania, lekarze, seks na sile w owu. A trzeba było już dawno to rzucić i próbować in vitro.
laChance
Jestem po pierwszym transferze. Beta 103 i się zatrzymała wiec biochemiczna. W piątek drugi transfer jak nic się nie wydarzy.Rozumiem, a z in vitro już wystartowalas?
agaaataaaa
Powodzenia!Jestem po pierwszym transferze. Beta 103 i się zatrzymała wiec biochemiczna. W piątek drugi transfer jak nic się nie wydarzy.
Hej, mi sie udalo za 1szym razem, 1sza punkcja i transfer. To bylo 3 lata temu. Teraz odebralam 2gi zarodek i tez sie udalo. Narazie to 6ty tydzien wiec jeszcze wszystko sie moze zdarzyc ale jest dobrze. Lecze sie w Macierzynstwie w Krakowie.Hej Dziewczyny!
Której z Was się udało po in vitro? Kiedy i gdzie robiliście procedurę?
reklama
Czytac ksiazki, przygotowywac wyprawke, spac, bo pozniej to 2 lata spania nie bedzie Korzystaj poki mozesz!!Tak tak , już połowa, jak czas leci , mała dzięki Bogu zdrowa , 430 g . Lekarz każe brać zwolnienie i siedzieć w domu, ponieważ jestem nie zaszczepiona , cóż tym razem jeszcze nie wzięłam, ale pewnie za miesiąc już pójdę na l4 , tylko co tu począć ze sobą w domu aż do marca ?!??!
Podziel się: