reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja szczepienie na różyczkę odświeżam co 10 lat, dlatego szczepilam się jak zaczynaliśmy się starać, miałam wtedy 28 lat, a wcześniej 18. Jak miałam 28 lat to badałam przeciwciała i już nie miałam, dlatego warto to badac i ewentualnie szczepić się przed ciążą, bo różyczka w ciąży powoduje wady płodu.
o kurcze. Tego nie wiedziałam. Myślałam, że wystarczy raz w życiu. 😲

Do in vitro nic. Do naturalnych starań tyle, że wynik zgasił ostatnia iskierkę nadziei na naturalną ciąża. Mam wynik poza skalą [emoji23]
Jeśli u mężczyzn są wysokie Asa może to wpływać na jakość nasienia.
Czyli pokazało jednoznacznie że naturals nie miałby szans i trcilibyscie czas. To ważna informacja.

Hej Dziewczyny!
Której z Was się udało po in vitro? Kiedy i gdzie robiliście procedurę?
Hej, mi sie udalo za 1szym razem, 1sza punkcja i transfer. To bylo 3 lata temu. Teraz odebralam 2gi zarodek i tez sie udalo. Narazie to 6ty tydzien wiec jeszcze wszystko sie moze zdarzyc ale jest dobrze. Lecze sie w Macierzynstwie w Krakowie.

reklama
Tak tak , już połowa, jak czas leci , mała dzięki Bogu zdrowa , 430 g . Lekarz każe brać zwolnienie i siedzieć w domu, ponieważ jestem nie zaszczepiona 😒, cóż tym razem jeszcze nie wzięłam, ale pewnie za miesiąc już pójdę na l4 , tylko co tu począć ze sobą w domu aż do marca ?!??! 🤷‍♀️
Czytac ksiazki, przygotowywac wyprawke, spac, bo pozniej to 2 lata spania nie bedzie ;) Korzystaj poki mozesz!!

Do góry