reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Smutno mi. Patrzę na kalendarz i jest słabo. Ten cykl miałam mieć biopsje endometrium a nie będę miala, bo wypada 1 listopada a jest święto. Przenosimy biopsje na kolejny cykl. W następnym znów nie będzie transferu, bo już widzę, że wychodzi na gwiazdkę. I znów kolejny miesiąc w plecy. I tak na okrągło. Może następny rok będzie lepszy.
Edit: cierpliwości, czym jest te kilka cykli w porównaniu do lat oczekiwania, które są już za mna, gdzie jest moje zen!? :)
A nie masz może luteiny pod język lub duphaston żeby przestawić sobie cykl? No chyba że nie chcesz tak.

To czekanie wykańcza człowieka. Zwłaszcza staraczke! [emoji17]
No niestety nie jest to pomocny... Ale po tych ponad 7 latach starań już chyba przyzwyczaiłam się do czekania. Ciągle na coś się czeka.
I tak cieszę się, że w miarę szybko udało mi się do niego dostać. Nie dawałam żyć Paniom z recepcji [emoji6]

Dziewczyny mam pytanie odnośnie przeciwciał przeciwplemnikowych. Czy trzeba zbadać je ze śluzu lub spermy czy jest też możliwość żeby zbadać to skutecznie z naszej krwi?

Podobno do 3 tygodni. Teraz poluje na termin żeby się umówić z nim na konsultacje bo dostałam dopiero na 23.12[emoji85]
Hej gdybyś dostała inny termin do Pasnika i nie będziesz chciała skorzystać z tego w grudniu to odezwij się proszę. Ja walczę od kilku tygodni o jaki kolwiek termin Ale nie mogę się na nic załapać 😔

reklama
Do góry