reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Smutno mi. Patrzę na kalendarz i jest słabo. Ten cykl miałam mieć biopsje endometrium a nie będę miala, bo wypada 1 listopada a jest święto. Przenosimy biopsje na kolejny cykl. W następnym znów nie będzie transferu, bo już widzę, że wychodzi na gwiazdkę. I znów kolejny miesiąc w plecy. I tak na okrągło. Może następny rok będzie lepszy.
Edit: cierpliwości, czym jest te kilka cykli w porównaniu do lat oczekiwania, które są już za mna, gdzie jest moje zen!? :)
A nie masz może luteiny pod język lub duphaston żeby przestawić sobie cykl? No chyba że nie chcesz tak.

To czekanie wykańcza człowieka. Zwłaszcza staraczke! [emoji17]
No niestety nie jest to pomocny... Ale po tych ponad 7 latach starań już chyba przyzwyczaiłam się do czekania. Ciągle na coś się czeka.
I tak cieszę się, że w miarę szybko udało mi się do niego dostać. Nie dawałam żyć Paniom z recepcji [emoji6]

Dziewczyny mam pytanie odnośnie przeciwciał przeciwplemnikowych. Czy trzeba zbadać je ze śluzu lub spermy czy jest też możliwość żeby zbadać to skutecznie z naszej krwi?

Podobno do 3 tygodni. Teraz poluje na termin żeby się umówić z nim na konsultacje bo dostałam dopiero na 23.12[emoji85]
Hej gdybyś dostała inny termin do Pasnika i nie będziesz chciała skorzystać z tego w grudniu to odezwij się proszę. Ja walczę od kilku tygodni o jaki kolwiek termin Ale nie mogę się na nic załapać 😔

reklama
Do góry