reklama
laChance
Fanka BB :)
Wlasnie o tym samym myślałam dziś. Ja mam niby pięciodniowa blastke ale określona 4.1.1 . Zamrożona bo „zaczela już wychodzic z otoczki” wiec nie wiem czy to jednak 4 czy 5 dniowa. Podpowiedzcie dziewczyny.Dziewczyny jak to jest z tymi zarodkami 4, 5 i 6 cio dniowymi, ktory lepszy? Czy patrzymy tylko na koncowki np 4.1.1?
PsychoPatka91
Wlasnie o tym samym myślałam dziś. Ja mam niby pięciodniowa blastke ale określona 4.1.1 . Zamrożona bo „zaczela już wychodzic z otoczki” wiec nie wiem czy to jednak 4 czy 5 dniowa. Podpowiedzcie dziewczyny.
Blastocysta â czyli kilka sÅów o rozwoju zarodka w procedurze in vitro - Gyncentrum
ZapÅodniona komórka jajowa przed transferem trafia do inkubatora, gdzie wzrasta, osiÄgajÄc stadium blastocysty. Proces ten trwa zazwyczaj kilka dni. Dowiedz siÄ, jak przebiega?
www.gyncentrum.pl
Mam taka sama mrozona, podana wczorajWlasnie o tym samym myślałam dziś. Ja mam niby pięciodniowa blastke ale określona 4.1.1 . Zamrożona bo „zaczela już wychodzic z otoczki” wiec nie wiem czy to jednak 4 czy 5 dniowa. Podpowiedzcie dziewczyny.
No tak nic nie daje 100%gwarancji niestety. Nie wiem jak to jest czy prenatalne też wszystko mówiąPrawdę mówiąc nie rozmawialiśmy na ten temat. Dla mnie sytuacja jest dość jasna, skoro to badanie jest dopuszczone i wykonywane od kilku, jak nie od kilkunastu lat, to raczej mało prawdopodobne, że dochodzi do uszkodzeń zararodka. Bardziej zdziwiłam się, że komórki, które są pobierane do badania, to są komórki z warstwy zewnętrznej, z której powstanie między innymi łożysko, a nie z węzła zarodkowego. Tak więc to badanie nie wykluczy w 100 % ewentualnych wad. A ja myślałam, że jeśli mamy prawidłowe kariotypy i badanie zarodków też wyjdzie prawidłowe, to możemy spać spokojnie. Dlatego jeśli się uda, to tak czy inaczej będę musiała mieć zrobione badania prenatalne w ciąży.
eij
Przykro miDziewczyny , niestety dziś przyszedł okres :-( wiec to już koniec :-(
Tak czytam i czytam i chyba zdecyduje się podejść jeszcze raz .
Ten ostatni 3 raz :-(
A czy wy przed cała procedurą braliście leki antykoncepcyjne ?
Tak dzisiaj 4 dptA ty jesteś po transferze?
PsychoPatka91
Ja miałam podobne objawy przeziębienia przez 3 dni od 3 do 5dptTak dzisiaj 4 dpt
Oj koleżanko zebys była dobrą wróżką ❤Ja miałam podobne objawy przeziębienia przez 3 dni od 3 do 5dpt
reklama
G
gość2502
Gość
Najlepsze są podobno z 5 doby
Podziel się: