reklama
laChance
Fanka BB :)
To trzymam kciuki. Moja tez mrożona. Dziś 8 dpt i dwie kreseczki na teście wiec nadzieje są. Jutro beta. PowodzeniaMam taka sama mrozona, podana wczoraj
laChance
To pocieszę cię bo miałam to samo Ok 2 dpt . Zimne dreszcze, ból mięśni, niemoc, rozbicie, zatkany nos tak prsez trzy dni i wszystko wróciło do normy mimo iż leczyłam się samym miodkiem z herbatą Może to dobry znak bo u mnie dziś dwie kreseczki na sikaniuTak dzisiaj 4 dpt
laChance
A może niech odda dziś i zamrożą a w dniu punkcji odda jescze raz. Coś napewno wybiorą. A musi ten antybiotyk brać?Ja jestem załamana. Mój mąż się mocno przeziebił. Musi wziąć dzisiaj antybiotyk na 3 dni. A w przyszlym tyg ma być punkcja i oddanie nasienia. I całe miesiące przygotowań szlag trafi
Gratulacje!!!To pocieszę cię bo miałam to samo Ok 2 dpt . Zimne dreszcze, ból mięśni, niemoc, rozbicie, zatkany nos tak prsez trzy dni i wszystko wróciło do normy mimo iż leczyłam się samym miodkiem z herbatą Może to dobry znak bo u mnie dziś dwie kreseczki na sikaniu
laChance
Dziekuje chociaż muszę zobaczyc betę a najlepiej jej prawidłowy przyrost. Jestem po cp wiec mam niestety swoje strachyGratulacje!!!
sarenkamala
I dopiero teraz się chwalisz super! Gratulacje, kiedy beta?To pocieszę cię bo miałam to samo Ok 2 dpt . Zimne dreszcze, ból mięśni, niemoc, rozbicie, zatkany nos tak prsez trzy dni i wszystko wróciło do normy mimo iż leczyłam się samym miodkiem z herbatą Może to dobry znak bo u mnie dziś dwie kreseczki na sikaniu
laChance
JutroI dopiero teraz się chwalisz super! Gratulacje, kiedy beta?
Kasia19881988
I zaszłaś w ciąże ?Ja nie brałam.
reklama
Evela.6
Ta beta to tylko formalność u Ciebie [emoji6][emoji110][emoji123]To trzymam kciuki. Moja tez mrożona. Dziś 8 dpt i dwie kreseczki na teście wiec nadzieje są. Jutro beta. Powodzenia
Podziel się: