reklama
motylek24
Fanka BB :)
O to nie dla mnie, ja opozniam kolację inaczej nie mogę zasnąć. Wolę nie latać z jedzeniem do łóżka Jeszcze w pracy muszę jakoś ogarnąć przemożną chęć podjadania.Intermitting fasting polecam poczytac. Ja np jem posiłki w czasie od 9 Do 17 A resztę "poszcze" i organizm odpoczywa. Jet bardzo duzo o tym w Internecie na prawdę przynosi to bardzo duzo korzyści
laChance
A ty jesteś po transferze?A ja zamieniłam się w sopel lodu,od godziny mam dreszcze ,zimowa pidżama nie daje rady,mam tylko nadzieję że nie infekcja, encorton jednak osłabia...normalnie gorący prysznic by mnie rozgrzał ale w tej sytuacji nie wskazane...
Kawę nie na plemniki nie jest dobra niestety. Więc tu wchodzi więcej różnych czynników.Raczej chodzi o jedzenie odpowiednich węglowodanów np. makaron pełnoziarnisty zamiast zwykłego, naleśniki z mąki pełnoziarnistej, kanapki z odpowiedniego chleba zawsze łączone z warzywami itd. . Jest grupa na FB o IO, wejdź poczytaj. Kawę możesz pić Zacznijcie się ruszać.
A mówił coś o uszkodzeniu tych komórek przez to badanie bo dziś tu na forum też o tym dyskutowaliśmy.Tak, w 5 dobie pobierają kilka komórek, które są wysyłane do badania .
Kasia19881988
Dziewczyny , niestety dziś przyszedł okres :-( wiec to już koniec :-(
Tak czytam i czytam i chyba zdecyduje się podejść jeszcze raz .
Ten ostatni 3 raz :-(
A czy wy przed cała procedurą braliście leki antykoncepcyjne ?
Prawdę mówiąc nie rozmawialiśmy na ten temat. Dla mnie sytuacja jest dość jasna, skoro to badanie jest dopuszczone i wykonywane od kilku, jak nie od kilkunastu lat, to raczej mało prawdopodobne, że dochodzi do uszkodzeń zararodka. Bardziej zdziwiłam się, że komórki, które są pobierane do badania, to są komórki z warstwy zewnętrznej, z której powstanie między innymi łożysko, a nie z węzła zarodkowego. Tak więc to badanie nie wykluczy w 100 % ewentualnych wad. A ja myślałam, że jeśli mamy prawidłowe kariotypy i badanie zarodków też wyjdzie prawidłowe, to możemy spać spokojnie. Dlatego jeśli się uda, to tak czy inaczej będę musiała mieć zrobione badania prenatalne w ciąży.A mówił coś o uszkodzeniu tych komórek przez to badanie bo dziś tu na forum też o tym dyskutowaliśmy.
PsychoPatka91
Ja brałam przed tą procedura tabletki antyDziewczyny , niestety dziś przyszedł okres :-( wiec to już koniec :-(
Bedziesz spala spokojniej napewno. To moze nie 100proc ale wysoka jest sprawdzalnosc, nie wiesz ile? Daj znac jak wyszly badaniaPrawdę mówiąc nie rozmawialiśmy na ten temat. Dla mnie sytuacja jest dość jasna, skoro to badanie jest dopuszczone i wykonywane od kilku, jak nie od kilkunastu lat, to raczej mało prawdopodobne, że dochodzi do uszkodzeń zararodka. Bardziej zdziwiłam się, że komórki, które są pobierane do badania, to są komórki z warstwy zewnętrznej, z której powstanie między innymi łożysko, a nie z węzła zarodkowego. Tak więc to badanie nie wykluczy w 100 % ewentualnych wad. A ja myślałam, że jeśli mamy prawidłowe kariotypy i badanie zarodków też wyjdzie prawidłowe, to możemy spać spokojnie. Dlatego jeśli się uda, to tak czy inaczej będę musiała mieć zrobione badania prenatalne w ciąży.
reklama
Hankaa
Ja nie brałam.Dziewczyny , niestety dziś przyszedł okres :-( wiec to już koniec :-(
Podziel się: