reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej kochana, ja miałam na cyklu naturalnym transfer i udany, już 22 tydzień. Może właśnie to pomoże. A miałaś cała ampułkę accofilu przed? Ale nie wlew tylko podskórnie? Mi przy wlewie tylko zepsuli wszystko ( tak mi ske wydaje bo miałam krwawienie po) a podskórnie 4 dni przed transferem zrobiło robotę ;) chyba [emoji28]
Tym razem przed transferem nie miałam w ogóle Accofilu, dopiero od dnia transferu codziennie 0.2.
Może i spróbuję na tym naturalnym ale najpierw i tak skonsultuje się z immunologiem

reklama
Ja miałam swoje owulacje bez problemu przed cała przygoda z invitro. Więc może podejście na cyklu naturalnym miałoby sens.

I zastanawiam się bardzo nad konsultacja u innego lekarza bo mi to okno implantacyjne dodatkowo nie daje spać . Tylko nie wiem do kogo iść?! Już raz zmieniam prowadząca
emoji58.png
Nie wiedziałam, że już Ciebie nie ma w PL. W Gdyni polecana jest gameta Gdynia. W pewnym momencie było bardzo ciężko się zapisać, więc wylądowałam w invicta.

Nie wiedziałam, że już Ciebie nie ma w PL. W Gdyni polecana jest gameta Gdynia. W pewnym momencie było bardzo ciężko się zapisać, więc wylądowałam w invicta.
Gameta nie przyjmuje zarodkow z innych klinik a nam zostało 5 wiec nie ma opcji żebym je zostawiła.
Zostanę w Invicta tylko skonsultuje się z innym lekarzem.

Dziewczyny wystartuje ostatni raz tego blagalnego posta gdzie mam się udać najlepiej na in vitro. Chce z tym wystartować. Byliśmy w bocianie w Poznaniu na diagnostyce ale oni tu nie badają zarodków i w ogóle mizernie tu więc HELP. W jakiej klinice najlepiej polećcie mi klinikę i lekarza proszę. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ja miałam od razu Bromergon przypisany i wykupiony i stoi w szafce, życie weryfikuje nasze chce/nie chce, mój syn ma za dużo problemów abym jeszcze dokładała jemu problemy brzuszkowe, które są częste po mm. Nie wiem czy to twoja pierwsza czy kolejna ciąża, ale jeżeli pierwsza to też warto poczytać o negatywnych rzeczach odnośnie mm, wiadomo każde dziecko inne, ale na mm jest sporo problemów brzuszkowych. Sama teraz jestem w kropce bo chciałam karmić syna do max 6 miesięcy I przejść na mm a tu niespodzianka alergia na białko a tych nutramigenu itp nie będę mu dawać.
To moja pierwsza ciąża. Problemy brzuszkowe mogą się pojawić również KP więc myślę, że to nie jest argument :) No nie ważne, w każdym razie nic mnie nie przekona, taka jest moja decyzja i na tą chwilę uważam temat za skończony[emoji846] Ale oczywiście dziękuję za rady [emoji846]

reklama
Do góry