reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wystartuje ostatni raz tego blagalnego posta gdzie mam się udać najlepiej na in vitro. Chce z tym wystartować. Byliśmy w bocianie w Poznaniu na diagnostyce ale oni tu nie badają zarodków i w ogóle mizernie tu więc HELP. W jakiej klinice najlepiej polećcie mi klinikę i lekarza proszę. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Invicta bada zarodki. Mnie prowadził lekarz z Bydgoszczy. Poszukaj opinii o lekarzach z Invicta w Poznaniu

reklama
Wiesz co za tydzień drugie badanie nasienia.
Potem wizyta w klinice i możemy startować.
Jesteśmy w poznania i nie mam tu żadnego polecanego lekarza. Pisałam dwa razy tu na forum do dziewczyn co polecają za klinikę ja mogę nawet daleko jechać byle byli dobrzy. Kiedys czytałam o invi.medzie i ku.nickim w Warszawie,ale żadna dziewczyna mi tu niestety nie odpisała szukam kliniki dobrej i polecanej może lepsza Invicta ? Doradźcie proszę klinikę i lekarza.
Ja osobiście leczę się w Invicta Gdańsk
Nie pomogę Ci w tej kwestii 😔

Dziewczyny biorę duphaston po punkcji.. teoretycznie jeszcze dzisiaj wieczorem i jutro rano po jednej tabletce.. przed momentem zaczęłam plamić na brązowo.. myślicie żeby już odstawić? Czy wziąć te ostatnie dawki? @ mam zazwyczaj co 28-30dni.. dzisiaj jest 23dc

Ja bym brała do końca
Dziewczyny biorę duphaston po punkcji.. teoretycznie jeszcze dzisiaj wieczorem i jutro rano po jednej tabletce.. przed momentem zaczęłam plamić na brązowo.. myślicie żeby już odstawić? Czy wziąć te ostatnie dawki? @ mam zazwyczaj co 28-30dni.. dzisiaj jest 23dc

Dziewczyny a tak z innej beczki, słyszałam że najlepszy w ciąży do smarowania ciała żeby nie było dużo rozstępów jest olej z migdałów. Polecacie jakiś konkretny czy firma nie ma znaczenia?

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki, słyszałam że najlepszy w ciąży do smarowania ciała żeby nie było dużo rozstępów jest olej z migdałów. Polecacie jakiś konkretny czy firma nie ma znaczenia?
Wiesz czasem tak jest że bez względu na to czym byś się nie posmarowała i ile byś na to nie wydała kasy to rozstępy się mogą pojawić … tu już predyspozycje genetyczna wchodzą w grę :)
Wg mnie najważniejsza jest systematyczne nawilżanie skóry :)
Osobiście codziennie rano ( od 6tc) smaruje brzuszek i cycuszki balsamem efektima eco mama . A wieczorem po kąpieli olejek z Tołpa mum - olejek przeciw rozstępom i póki co skóra jest super nawilżona ale czy to ochroni przed późniejszym pojawieniem się rozstępów - nie wiem 😉

Do góry