reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wystartuje ostatni raz tego blagalnego posta gdzie mam się udać najlepiej na in vitro. Chce z tym wystartować. Byliśmy w bocianie w Poznaniu na diagnostyce ale oni tu nie badają zarodków i w ogóle mizernie tu więc HELP. W jakiej klinice najlepiej polećcie mi klinikę i lekarza proszę. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Invicta bada zarodki. Mnie prowadził lekarz z Bydgoszczy. Poszukaj opinii o lekarzach z Invicta w Poznaniu

reklama
Wiesz co za tydzień drugie badanie nasienia.
Potem wizyta w klinice i możemy startować.
Jesteśmy w poznania i nie mam tu żadnego polecanego lekarza. Pisałam dwa razy tu na forum do dziewczyn co polecają za klinikę ja mogę nawet daleko jechać byle byli dobrzy. Kiedys czytałam o invi.medzie i ku.nickim w Warszawie,ale żadna dziewczyna mi tu niestety nie odpisała szukam kliniki dobrej i polecanej może lepsza Invicta ? Doradźcie proszę klinikę i lekarza.
Ja osobiście leczę się w Invicta Gdańsk
Nie pomogę Ci w tej kwestii 😔

Dziewczyny biorę duphaston po punkcji.. teoretycznie jeszcze dzisiaj wieczorem i jutro rano po jednej tabletce.. przed momentem zaczęłam plamić na brązowo.. myślicie żeby już odstawić? Czy wziąć te ostatnie dawki? @ mam zazwyczaj co 28-30dni.. dzisiaj jest 23dc

Ja bym brała do końca
Dziewczyny biorę duphaston po punkcji.. teoretycznie jeszcze dzisiaj wieczorem i jutro rano po jednej tabletce.. przed momentem zaczęłam plamić na brązowo.. myślicie żeby już odstawić? Czy wziąć te ostatnie dawki? @ mam zazwyczaj co 28-30dni.. dzisiaj jest 23dc

Dziewczyny a tak z innej beczki, słyszałam że najlepszy w ciąży do smarowania ciała żeby nie było dużo rozstępów jest olej z migdałów. Polecacie jakiś konkretny czy firma nie ma znaczenia?

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki, słyszałam że najlepszy w ciąży do smarowania ciała żeby nie było dużo rozstępów jest olej z migdałów. Polecacie jakiś konkretny czy firma nie ma znaczenia?
Wiesz czasem tak jest że bez względu na to czym byś się nie posmarowała i ile byś na to nie wydała kasy to rozstępy się mogą pojawić … tu już predyspozycje genetyczna wchodzą w grę :)
Wg mnie najważniejsza jest systematyczne nawilżanie skóry :)
Osobiście codziennie rano ( od 6tc) smaruje brzuszek i cycuszki balsamem efektima eco mama . A wieczorem po kąpieli olejek z Tołpa mum - olejek przeciw rozstępom i póki co skóra jest super nawilżona ale czy to ochroni przed późniejszym pojawieniem się rozstępów - nie wiem 😉

Do góry