reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem w Invimedzie w Poznaniu ale szczerze mówiąc nie wiem czy badają zarodki. Jak się nie uda to w nowym roku będę się tym tematem zajmować.. Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni z dr Kuśnierczak.
Dziewczyny wystartuje ostatni raz tego blagalnego posta gdzie mam się udać najlepiej na in vitro. Chce z tym wystartować. Byliśmy w bocianie w Poznaniu na diagnostyce ale oni tu nie badają zarodków i w ogóle mizernie tu więc HELP. W jakiej klinice najlepiej polećcie mi klinikę i lekarza proszę. [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

reklama
To moja pierwsza ciąża. Problemy brzuszkowe mogą się pojawić również KP więc myślę, że to nie jest argument :) No nie ważne, w każdym razie nic mnie nie przekona, taka jest moja decyzja i na tą chwilę uważam temat za skończony[emoji846] Ale oczywiście dziękuję za rady [emoji846]
Ja od 4 dnia zycia mojej corci karmie ja tylko mm-nie miala pokatmu a dziecko glodne bylo.Nie bylo kolek kupy najpierw co 3 dni a teraz codziennie-jak nie codziennie to zdarza sie co 2 ale to jyz rzadko.Niynia 3 mies.skonczone.Polecam butelke MAM antykolkowa-Dr Brown przereklamowany mam 2 i juz nie uzywam bo MAM jest rewelacyjna

reklama
Tez się nie spotkałam z tym, zeby ktoś szedl z facetem. Bez przesady. My rozkladamy nogi przed dziesiątkami lekarzy, a pni problem.maja nagle zeby sobie sami poradzić w pokoiku w spokoju?
Ja byłam i to nie była kwestią czy sobie poradzi czy nie .Potem chodził sam ale nie dlatego ze bylo zle czy coś.Punkcja wiadomo...I wspominamy to z usmiechem

Do góry