reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dzwonili do mnie z kliniki, mam wynik hodowli z 5 doby 😱😱😱 na tę chwilę są 3 dobre blastocysty, które nadają się do biobsji, 7 oczekuje jeszcze do 6 doby. Wśród tych 7 są 3 wczesne blastocysty, które spośród nich rokują najbardziej i czekają na rozprężenie, reszta jest opóźniona o 1 dzień,czyli na dzień dzisiejszy są morulami. Mam nadzieję, że coś jeszcze dołączy do grona 🙏🙏🙏

Dziewczyny dzwonili do mnie z kliniki, mam wynik hodowli z 5 doby 😱😱😱 na tę chwilę są 3 dobre blastocysty, które nadają się do biobsji, 7 oczekuje jeszcze do 6 doby. Wśród tych 7 są 3 wczesne blastocysty, które spośród nich rokują najbardziej i czekają na rozprężenie, reszta jest opóźniona o 1 dzień,czyli na dzień dzisiejszy są morulami. Mam nadzieję, że coś jeszcze dołączy do grona 🙏🙏🙏
Będzie pięknie 😍😍😍 gratuluje 💪💪💪

Kochane bardzo Wam dziękuję ❤️❤️ pobrali mi 20 jajek 😘😘 transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy 😊 trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości 😱
Jak wgl zapatrujecie się na mrozaczki? Jest jakaś różnica? :*

Kochane bardzo Wam dziękuję ❤️❤️ pobrali mi 20 jajek 😘😘 transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy 😊 trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości 😱
Mi lekarz mówił że nie ma żadnej różnicy między transferem świeżaczka a mrozaczka

Będzie pięknie 😍😍😍 gratuluje 💪💪💪
Wiesz co, jak dzwonili do mnie z kliniki, to głos mi się łamał ze strachu😱, jak podawałam daty urodzenia, no i przy męża miałam już dziurę w głowie, chwilę musiałam się zastanowić 🤪, na jutro zapisze sobie na kartce 😂jeszcze do tego wyrąbałam się na schodach , bo tel. miałam na dole w domu, a tam nie ma dobrego zasięgu i przerywa często, bo ja z wiochy 🤪więc jak tel. zadzwonił, to ja go w łapę i pędem na 1 piętro do ostatniego pokoju, tam gdzie najlepszy zasięg 🙈 no i kuźwa na ostatnim schodzie nie wyrobiłam się 😊, trzeba było szybko się otrzepać i odebrać tel. ehhh przygodo 🤦‍♀️

A widzisz, jak dużo 💪💪 także rano nie pisałam żartem, brawo 👏

reklama
Podobno więcej ciąż jest z mrozakow niż ze świeżych. Organizm ma czas na regenerację i przystosowanie do przyjęcia kropka. Ja miałam 2 cykle przerwy
Kochane bardzo Wam dziękuję [emoji3590][emoji3590] pobrali mi 20 jajek [emoji8][emoji8] transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy [emoji4] trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości [emoji33]

Do góry