reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana Ty na podglądzie miałaś więcej ode mnie 😉ja miałam mieć tylko 14, a zniosłam o 9 więcej. Zresztą co Ci będę pisać 😉
Twój lekarz to ślepota że ich nie widział 😁 Ja jestem starsza i mam niższe amh, więc aż tyle nie wydolę 😉
Zresztą to nie o ilość chodzi a jakość, boję się co z tego znowu będzie. Dopiero 10.09 będzie wiadomo czy są zarodki, chyba osiwieję do tego czasu 🥴

reklama
Twój lekarz to ślepota że ich nie widział 😁 Ja jestem starsza i mam niższe amh, więc aż tyle nie wydolę 😉
Zresztą to nie o ilość chodzi a jakość, boję się co z tego znowu będzie. Dopiero 10.09 będzie wiadomo czy są zarodki, chyba osiwieję do tego czasu 🥴
Wpadniesz w wir pracy i przeżyjesz, mi strasznie szybko zleciał czas. Dzisiaj mam lekkiego stresa, wiadomo 🤪 jak dla mnie to było zbyt dużo jajek, lepiej mieć ok 15, bo są często lepszej jakości. No ale cóż, zobaczymy.

Farba przykryje wszystko nic się nie martw. Ale wiem jak to jest czekać na jakiś wynik dokładnie jak piszesz, tak jak ja na kariotypy czekałam myślałam że na zawał zejdę.

@mala_Mi 80 powodzenia ✊✊✊✊✊. kochana niech ta stymulacja okaże się bardzo owocna , żebyś miała najpiękniejsze jajca a później z nich cudowne zarodki i cudowne dzieci , ✊✊✊✊✊ Musi być dobrze , ja w to bardzo wierzę ❤️😘✊✊✊✊✊✊ zasługujesz na to i wierzę że się uda ✊✊✊✊✊
@Hankaa za kosz pełen jajcow ✊✊✊✊✊✊✊
To wasz dzień kochane ✊✊✊✊✊❤️ mocno wierzę że wszystko pójdzie tak jak powinno ✊✊✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Hej dziewczyny mam szybkie pytanie do dziewczyn, które zaszły w ciążę. Ja jestem aktualnie w 11 tygodniu ciazy i z badań mi wyszła bardzo niska tarczyca czyli nadczynność. Poprzednim razem też miałam ale nie aż tak niska. Podobno w 1 trymestrze taka może być. Czy dostawalyscie na to jakieś leki? Z góry dziękuję.
Ja miałam niedoczynność w ciąży wyniki 0,0cos weszłam w nadczynność eutyrox w zwiększonych dawkach. Zawsze jeszcze ft3 i ft4 miałam badane bo te wyniki poszybowały w górę.

Do góry