reklama
Wyspałaś się ? [emoji6] Nic się nie przejmuj to dla Twojego dobra to odroczenie bo też miałam właśnie z tego względu na duże ryzyko hiperki . Trzymam kciuki za dobre wiadomości [emoji110]
Kochane bardzo Wam dziękuję [emoji3590][emoji3590] pobrali mi 20 jajek [emoji8][emoji8] transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy [emoji4] trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości [emoji33]
Jak wgl zapatrujecie się na mrozaczki? Jest jakaś różnica? :*
Ty uważaj kobieto na siebie [emoji8]
Wiesz co, jak dzwonili do mnie z kliniki, to głos mi się łamał ze strachu[emoji33], jak podawałam daty urodzenia, no i przy męża miałam już dziurę w głowie, chwilę musiałam się zastanowić [emoji2957], na jutro zapisze sobie na kartce [emoji23]jeszcze do tego wyrąbałam się na schodach , bo tel. miałam na dole w domu, a tam nie ma dobrego zasięgu i przerywa często, bo ja z wiochy [emoji2957]więc jak tel. zadzwonił, to ja go w łapę i pędem na 1 piętro do ostatniego pokoju, tam gdzie najlepszy zasięg [emoji85] no i kuźwa na ostatnim schodzie nie wyrobiłam się [emoji4], trzeba było szybko się otrzepać i odebrać tel. ehhh przygodo [emoji2356]
Smacznego [emoji3590]Szerokiej drogi a w domciu wypoczywaj [emoji8]
Jasne pospalamteraz jestem w drodze do domku 200km ale już herbatka i kanapeczki poszły w ruch [emoji16]
Wspaniale! Ja się kompletnie nie znam ale pozwolę sobie zadać pytanie w związku z tym, zawsze 6 się zostawia do zapłodnienia a resztę mrozi?Kochane bardzo Wam dziękujępobrali mi 20 jajek
transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy
trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości
Jak wgl zapatrujecie się na mrozaczki? Jest jakaś różnica? :*
Najważniejsze że złapałaś zasięg!Wiesz co, jak dzwonili do mnie z kliniki, to głos mi się łamał ze strachu, jak podawałam daty urodzenia, no i przy męża miałam już dziurę w głowie, chwilę musiałam się zastanowić
, na jutro zapisze sobie na kartce
jeszcze do tego wyrąbałam się na schodach , bo tel. miałam na dole w domu, a tam nie ma dobrego zasięgu i przerywa często, bo ja z wiochy
więc jak tel. zadzwonił, to ja go w łapę i pędem na 1 piętro do ostatniego pokoju, tam gdzie najlepszy zasięg
no i kuźwa na ostatnim schodzie nie wyrobiłam się
, trzeba było szybko się otrzepać i odebrać tel. ehhh przygodo
![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Thumbs up :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44d.png)
Hankaa
Fanka BB :)
Miałam możliwość takiej opcji żeby zamrozić resztę więc się zdecydowałam. Tylko 6 mogą zapłodnić bo jestem przed 35rzWspaniale! Ja się kompletnie nie znam ale pozwolę sobie zadać pytanie w związku z tym, zawsze 6 się zostawia do zapłodnienia a resztę mrozi?
Pewnie że tak. Jestem w tym kompletnie nowa więc moje pytania pewnie głupie się wydają. A skoro ja jestem koło 40stki wtedy zapładnia się wszystkie?Miałam możliwość takiej opcji żeby zamrozić resztę więc się zdecydowałam. Tylko 6 mogą zapłodnić bo jestem przed 35rz
reklama
Wszystkie jak leciPewnie że tak. Jestem w tym kompletnie nowa więc moje pytania pewnie głupie się wydają. A skoro ja jestem koło 40stki wtedy zapładnia się wszystkie?
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Podziel się: