reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dzwonili do mnie z kliniki, mam wynik hodowli z 5 doby 😱😱😱 na tę chwilę są 3 dobre blastocysty, które nadają się do biobsji, 7 oczekuje jeszcze do 6 doby. Wśród tych 7 są 3 wczesne blastocysty, które spośród nich rokują najbardziej i czekają na rozprężenie, reszta jest opóźniona o 1 dzień,czyli na dzień dzisiejszy są morulami. Mam nadzieję, że coś jeszcze dołączy do grona 🙏🙏🙏

Dziewczyny dzwonili do mnie z kliniki, mam wynik hodowli z 5 doby 😱😱😱 na tę chwilę są 3 dobre blastocysty, które nadają się do biobsji, 7 oczekuje jeszcze do 6 doby. Wśród tych 7 są 3 wczesne blastocysty, które spośród nich rokują najbardziej i czekają na rozprężenie, reszta jest opóźniona o 1 dzień,czyli na dzień dzisiejszy są morulami. Mam nadzieję, że coś jeszcze dołączy do grona 🙏🙏🙏
Będzie pięknie 😍😍😍 gratuluje 💪💪💪

Kochane bardzo Wam dziękuję ❤️❤️ pobrali mi 20 jajek 😘😘 transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy 😊 trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości 😱
Jak wgl zapatrujecie się na mrozaczki? Jest jakaś różnica? :*

Kochane bardzo Wam dziękuję ❤️❤️ pobrali mi 20 jajek 😘😘 transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy 😊 trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości 😱
Mi lekarz mówił że nie ma żadnej różnicy między transferem świeżaczka a mrozaczka

Będzie pięknie 😍😍😍 gratuluje 💪💪💪
Wiesz co, jak dzwonili do mnie z kliniki, to głos mi się łamał ze strachu😱, jak podawałam daty urodzenia, no i przy męża miałam już dziurę w głowie, chwilę musiałam się zastanowić 🤪, na jutro zapisze sobie na kartce 😂jeszcze do tego wyrąbałam się na schodach , bo tel. miałam na dole w domu, a tam nie ma dobrego zasięgu i przerywa często, bo ja z wiochy 🤪więc jak tel. zadzwonił, to ja go w łapę i pędem na 1 piętro do ostatniego pokoju, tam gdzie najlepszy zasięg 🙈 no i kuźwa na ostatnim schodzie nie wyrobiłam się 😊, trzeba było szybko się otrzepać i odebrać tel. ehhh przygodo 🤦‍♀️

A widzisz, jak dużo 💪💪 także rano nie pisałam żartem, brawo 👏

reklama
Podobno więcej ciąż jest z mrozakow niż ze świeżych. Organizm ma czas na regenerację i przystosowanie do przyjęcia kropka. Ja miałam 2 cykle przerwy
Kochane bardzo Wam dziękuję [emoji3590][emoji3590] pobrali mi 20 jajek [emoji8][emoji8] transfer odroczony ze względu na możliwość hiperstymulacji, jutro dowiem się jak moje jajka. 6 jest do zaplodnienia a resztę mrozimy [emoji4] trzymajcie kciuki żeby jutro były owocne wiadomości [emoji33]

Do góry