Gratulacje mamuśka niech się chowa zdrowoHello ciotki,jestem maly Matteo,waze jak na kruszynke przystalo 3920 gr.Leze pod cecapem...poczatki byly ciezkie oddechowo,mama walczy o mleko.Pozdrawiamy Was i nigdy sie nie poddawajcie
reklama
Hello ciotki,jestem maly Matteo,waze jak na kruszynke przystalo 3920 gr.Leze pod cecapem...poczatki byly ciezkie oddechowo,mama walczy o mleko.Pozdrawiamy Was i nigdy sie nie poddawajcie
Gratulacje kochana, dużo zdrówka życzę Wam
mala_Mi 80
Fanka BB :)
KruszynkaHello ciotki,jestem maly Matteo,waze jak na kruszynke przystalo 3920 gr.Leze pod cecapem...poczatki byly ciezkie oddechowo,mama walczy o mleko.Pozdrawiamy Was i nigdy sie nie poddawajcie
Dużo zdrówka dla dzidziola i dzielnej mamusi
Jest piękny, serdecznie gratuluję ❤❤❤
Wiesz co, nie wiem gdzie ja to pomieściłam, pewnie dużo było mniejszych pęcherzyków tak czy owak od 3 dni miałam problem z oddawaniem moczu, tak z 4 razy dłużej schodziło mi sikanie, chyba jajnik uciskał pęcherzWow to teraz trzymam kciuki za dalszy rozwój. Gdzie Ty to pomieściłaś ale dobrze dawaj znać!!
Wow gratulacje!! Maga wynik. Wiedziałam że musi być dobrze! Trzymam kciuki! Dawaj znać
Stare to jest prześcieradło czubie [emoji1787]
Wiesz co, starają się dobierać. Mi zależało, żeby był rh- więc to trochę utrudniło sytuację. Mąż jest dość wysoki 185 cm i ma niebieskie oczy a dawca 190 i zielone. Ale jest młody więc to dla nas ważne. Młody on + stara ja i może coś się urodzi [emoji6]
Gratuluję serdecznie dzielnej mamie [emoji3590]
Hello ciotki,jestem maly Matteo,waze jak na kruszynke przystalo 3920 gr.Leze pod cecapem...poczatki byly ciezkie oddechowo,mama walczy o mleko.Pozdrawiamy Was i nigdy sie nie poddawajcie[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Olusja1987
Hej,
jestem po wizycie. Z mieszanymi uczuciami... W poniedziałek był 11dpt, beta tego dnia sięgnęła 1700,a na dzisiejszym usg tylko pęcherzyk ciążowy, jeszcze bez ciałka żółtkowego. Chyba jest mi smutno
jestem po wizycie. Z mieszanymi uczuciami... W poniedziałek był 11dpt, beta tego dnia sięgnęła 1700,a na dzisiejszym usg tylko pęcherzyk ciążowy, jeszcze bez ciałka żółtkowego. Chyba jest mi smutno
eij
Kochana nie stresuj się. Wszystko ma swój czas. U mnie ciało żółte było 17 dpt więc masz jeszcze czasHej,
Olusja1987
U mnie dziś 18dpt.Kochana nie stresuj się. Wszystko ma swój czas. U mnie ciało żółte było 17 dpt więc masz jeszcze czas
reklama
mala_Mi 80
Czub to moje drugie imięStare to jest prześcieradło czubie [emoji1787]
Podziel się: