reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Podobno jest dobrze, pani dr zadowolona więc ja też 😁. Na jednym jajniku 9 a na drugim 13 w 8ds. Estradiol 1463 PG/ml.
Punkcja najwcześniej w sobotę ale bardziej prawdopodobne, że w poniedziałek, bo nie chcemy się spieszyć żeby ładnie dojrzały.
Oby dalej szło tak ładnie 🙏🙏🙏
Wow! Super wynik :D Rozmawiałam z lekarka o dodatkach do hodowli? Myślę że warto rozważyć dodatkowo podłoże EmbrioGen i ta opcje IVM aby te niedojrzałe próbować podhodowac w laboratorium. Invicta ma dobry lab wiec nawet te dodatki mogą przełożyć się na lepsze rezultaty 😀

Wow! Super wynik :D Rozmawiałam z lekarka o dodatkach do hodowli? Myślę że warto rozważyć dodatkowo podłoże EmbrioGen i ta opcje IVM aby te niedojrzałe próbować podhodowac w laboratorium. Invicta ma dobry lab wiec nawet te dodatki mogą przełożyć się na lepsze rezultaty 😀
Mam full pakiet z tym co napisałaś + młodego dawcę, więc może tym razem ruszy 🙏🙏🙏

W czwartek u dr Szczypt.anskiej bo naszej nie ma. Ale wpisała do systemu uwagi, że ja specjalnej troski 😉
Ja miałam z nią stycznosc kilka razy przy pierwszych 3 procedurach wiele lat temu i tak jak jej nie lubiłam bo jest specyficzna tak jednak wiele razy miała rację w swoich diagnozach i rokowaniach...

W czwartek u dr Szczypt.anskiej bo naszej nie ma. Ale wpisała do systemu uwagi, że ja specjalnej troski [emoji6]
'specjalnej troski' [emoji1787][emoji23]

Kurde ja też miałam ta Szczypt*anska w zastępstwie ale nie mogę się do tej kobiety przekonać [emoji85]

To musi się udać tym razem [emoji123] i jeszcze ten młody dawca dołoży swoje 5gr i sukces gwarantowany [emoji41][emoji2956]

Cieszę się, że nareszcie coś się ruszyło w dobrym kierunku[emoji3590]

Wow I ten mlody dawca mnie zaintrygował 😀 A powiedz w Invicta dobierają dawce fenotypowo do męża czy jeszcze więcej jest kryteriów na który masz wpływ?
Wiesz co, starają się dobierać. Mi zależało, żeby był rh- więc to trochę utrudniło sytuację. Mąż jest dość wysoki 185 cm i ma niebieskie oczy a dawca 190 i zielone. Ale jest młody więc to dla nas ważne. Młody on + stara ja i może coś się urodzi 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz co, starają się dobierać. Mi zależało, żeby był rh- więc to trochę utrudniło sytuację. Mąż jest dość wysoki 185 cm i ma niebieskie oczy a dawca 190 i zielone. Ale jest młody więc to nas ważne. Młody on + stara ja i może coś się urodzi 😉
Miałam tak samo. Mąż ciemny blond i oczy niebieskie a dawca zielone oczy i szatyn. Mąż 186 dawca 170, jakoś ujdzie. I poszło więc trzymam kciuki 😉😁

Do góry